Oostkamp weerlegt beschuldigingen Mobistar, Focus-WTV

dinsdag, 23 oktober 2007 - Categorie: Berichten Nederland

Focus-WTV 20 okt. 2007

De gemeente Oostkamp is verbolgen over een e-mail die de telefoonmaatschappij Mobistar naar hun gebruikers verstuurde en waarbij het gemeentebestuur in een kwaad daglicht wordt gesteld. De informatie die Mobistar hierbij aan hun klanten verstrekt, is onjuist volgens de gemeente.

Afbraak mast niet op bevel van Gemeente

Zo schrijft Mobistar ondermeer dat zij verplicht geweest is de bestaande mast weg te halen op bevel van de gemeente. Dit is volgens het gemeentebestuur onterecht. Ook de bewering als zou de gemeente geen uitstel verleend hebben voor de afbraak houdt geen steek, klinkt het in Oostkamp. De afbraak van de mast gebeurde naar aanleiding van werken en vond plaats na onderling overleg tussen beide betrokken partijen. De gemeente levert enkel een bouwvergunning af en heeft naar eigen zeggen dus niets met deze onderlinge afspraken te maken.

Oostkamp zoekt mee naar nieuwe locatie mast

Het gemeentebestuur betreurt de aanpak van Mobistar, zeker omdat ze naar eigen zeggen mee zoekt naar oplossingen. Zo verhuurt de gemeente een deel van de gemeentelijke terreinen in de Siemenslaan aan Mobistar voor de bouw van een nieuwe zendmast. Tot slot stelt Oostkamp dat Mobistar zelf verantwoordelijk is voor de klachten van hun cliënten bij een slecht bereikLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie