(video) Man rijdt met tank zes zendmasten plat en vervolg

zondag, 08 april 2012 - Categorie: Berichten Nederland

In Sydney, Australië, heeft een 45-jarige man een tank gestolen en daarmee midden in de nacht zes zendmasten en een onderstation aangereden en grondig vernield.

Volgens Australische nieuwsbronnen zou hij voorheen bij de mobiele telefoonmaatschappij Telstra gewerkt hebben en daarbij last hebben gekregen van de straling van de antennes. Hij zou een medische claim hebben ingediend.

Volgens zijn advocaat zou de man vinden dat hij het recht had om op deze manier op te treden. Een rechter heeft gezegd dat de man mogelijk als geestelijk gestoord moet worden berecht. De naam van de man is John Robert Patterson.

Der Spiegel heeft een filmpje online staan, waarbij ze de werkelijke bedoelingen en motivaties gecensureerd hebben: www.spiegel.de/videoplayer/0,6298,19811,00.html .

In het originele filmpje van Reuters is van censuur geen sprake: www.reuters.com/news/video/videoStory?videoId=60632 .

StopUMTS, 15 juli 2007

Met een vervolg, wel een paar jaar oud, maar het stond nog niet op StopUMTS

Bron: www.argusoog.org/2012/04/paasboodschap-van-het-burgerministerie-voor-stralingsbescherming/ .
8 april 2012


Bericht van het Burgerministerie, 8 april 2012: De Wederopstanding van John Robert Patterson
De voor de Australische telecomfirma Telstra werkende technicus John Robert Patterson maakte in2007 inSydny op het Telstraterrein amok met een wilde tankrit. Hij gaf daarmee – zo bevestigde hij onlangs in een Australisch televisieprogramma – op ongecontroleerde wijze uiting aan zijn frustrerende ontdekking dat hij ernstig ziek was geworden van de negatieve uitwerking van straling in zijn eigen werksituatie. Patterson werd recentelijk na het uitzitten van een celstraf van 20 maanden vrijgelaten. In onderstaand 5 minuten durende filmpje legt hij uit hoe hij nog steeds achter zijn schokkende ontdekking uit 2007 staat. Hij heeft nu 500.000 dollar geïnvesteerd in een eigen bedrijfje dat individuele mensen en organisaties professionele voorlichting geeft over stralingsrisico’s. Voor zijn bedrijf schafte hij ook een ultramoderne spectrumanalyzer aan die 80.000 dollar heeft gekost. Verder verklaart hij ondermeer dat “iedere werknemer in de telecomindustrie die iets beweert over mogelijke gezondheidsschade van straling, er uitvliegt”.

Voor het burgerministerie staat Patterson symbool voor de opgespaarde woede en onmacht van miljoenen elektrosensitieve en elektrohypersensitieve mensen over de gehele wereld. Zij worden dagelijks geconfronteerd worden met de vaak ernstige gevolgen van een gezondheidschadende communicatietechnologie, die nooit in deze vorm op de markt had mogen worden gebracht. Wanneer de bestaande cover up wordt doorbroken, zal blijken dat gezondere en goedwerkende alternatieven destijds al beschikbaar waren.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie