Groenlinks-heemskerk organiseert open avond

maandag, 12 maart 2007 - Categorie: Berichten Nederland

Maakt UMTS-straling ziek?

Tijdens de vorige open avond van CDA en GroenLinks op 17 oktober jl. kwamen ongeveer 25 mensen naar voren die last hebben van ziekteverschijn- selen vanwege GSM-UMTS straling. Aan het einde van de avond beloofde GroenLinks, bij monde van raadslid Jan Henneman, dat er serieus zou worden ingegaan op hun klachten.

Daarom organiseert GroenLinks op donderdag 22 maart a.s. opnieuw een open avond om mensen aan het woord te laten die ziekteverschijnselen hebben gemeld. Maar ook om een presentatie bij te wonen over de gevaren van diverse soorten straling die ons in deze tijd omringen waaronder ook GSM-UMTS straling. Ook zal ingegaan worden op manieren om onszelf te beschermen tegen de invloed daarvan.

Deze presentatie zal gegeven worden door woonbioloog Raymond Lescrauwaet uit Bussum.

Wij nodigen alle geïnteresseerden uit om op deze avond te komen. Het gaat om Uw gezondheid en die van Uw kinderen die zullen opgroeien met tientallen bronnen van diverse soorten straling.

De avond wordt gehouden in Buurthuis Het Spectrum, Lauraplein 1 te Heemskerk en begint om 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. De toegang is gratis inclusief een kopje koffie of thee.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie