Landelijke Contactdag 2023: Verslag en presentaties

maandag, 26 juni 2023 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: stichtingehs.nl/actueel/nieuws/landelijke-contactdag-2023-verslag-en-presentaties
1 juni 2023

Geschreven door Bert Wit: Op zaterdag 13 mei 2023 vond de Landelijke Contactdag van stichting EHS plaats in de Wildenborchse Kapel. Dit kerkje lag op een mooie plek tussen de bossen en bloemenvelden in de buurt van Vorden. Er hadden zich 75 mensen voor de dag ingeschreven.

Om 9.30 uur werden de deelnemers gewacht met koffie en thee, en om 10 uur begon het programma, ingeleid door Marjon Tas, bestuurslid en dagvoorzitter. ‘s Morgens bracht Rob van der Boom, voorzitter van Stichting EHS, ons op de hoogte over de stand van zaken rond Stichting EHS. Hugo Schooneveld, neurobioloog, diepte de wetenschappelijke achtergronden van EHS met ons uit; en Martine Vriens liet ons de mogelijkheden zien die er juridisch zijn als je EHS bent. Na de lunch vertelde Guy Lerat over zijn Witte Zone in Zuidoost-België België nabij de Franse grens.

Tijdens de pauzes was veel tijd om buiten in de zon met anderen van gedachten te wisselen of gezellig een praatje te maken. Er stond een marktkraam waar je tussen allerlei spulletjes kon neuzen die nuttig kunnen zijn als je gevoelig bent voor straling en als toegift verlootte Jan Vissers nog een viertal boeken. Om 16 uur eindigde het programma, waarna iedereen een informatieve en gezellige dag richting huis vertrok.

Zie bovenstaande link voor het vervolg van het verslag, met daarin onder meer links naar de volgende presentaties
Rob van der Boom:
stichtingehs.nl/downloads/presentaties/presentatie-landelijke-contactdag-stichting-ehs-13-mei-2023/download
Hugo Schooneveld:
stichtingehs.nl/downloads/presentaties/wat-zegt-de-wetenschap-over-ehs/download
Martine Vriens:
stichtingehs.nl/downloads/presentaties/ehs-en-juridische-on-mogelijkheden/download
Guy Lerat:
www.youtube.com/watch?v=MjTmfO9Au7Q .

Zie ook:
stichtingehs.nl/actueel/nieuws/oproep-voor-meldingen-aan-het-college-voor-de-rechten-van-de-mens .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie