Financiële ondersteuning gevraagd voor verweer bij Raad van State ...

zaterdag, 25 december 2021 - Categorie: Berichten Nederland

Financiële ondersteuning gevraagd voor verweer bij Raad van State – Stralingsrisico’s moeten stoppen!

Bron: stralingsbewust.info/2021/12/21/financiele-ondersteuning-gevraagd-voor-verweer-bij-raad-van-state-stralingsrisicos-moeten-stoppen/
21 dec. 2021

Op 18 december 2020 won Wilma de Jong haar rechtszaak bij de Bestuursrechter. Een doorbraak in de rechtspraak. De gemeente en KPN gingen in hoger beroep bij de Raad van State. Wilma heeft daarom nu financiële ondersteuning nodig voor haar verweer bij de Raad van State. Deze zaak dient ook gelijk het algemeen belang. Dus help mee, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat de dwingend opgelegde stralingsrisico’s stoppen.

Zie verder de link bovenaan voor Wilma's verzoek om financiële ondersteuning en voor de door haar gewonnen rechtszaak, een onverwachte overwinning. Het zou voor alle elektrogevoeligen van groot belang zijn als de Raad van State de uitspraak van de Bestuursrechter bevestigd. Nu is het zo dat je bij plaatsing van een nieuwe zendmast belanghebbende bent indien je binnen een straal (afstand) van 200 meter van de geplande zendmast woont. Als Wilma in hoger beroep wint ben je of kun je zelfs belanghebbende zijn als je op 600 meter van de geplande zendmast woont, een groot verschil. Bovendien geeft dit jurisprudentie voor een mogelijke ondersteuning van mensen die nu al binnen een straal van 600 meter van een bestaande zendmast wonen.
Wij ondersteunen haar verzoek daarom van harte.
Overboeking s.v.p. naar de speciaal daarvoor bestemde rekening:

NL95 RABO 3666 5542 10
t.n.v. W.J. de Jong
o.v.v. ‘Verweer hoger beroep Raad van State’

Laatste nieuws (08-01-2022): het bedrag van € 4500,- voor advocaatkosten is binnen, evt. verdere bijdragen zullen nuttig besteed worden, zie:
stralingsbewust.info/2022/01/07/goed-nieuws-bedrag-voor-advocaatkosten-hoger-beroep-is-ontvangen/ .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie