Het Dorp krijgt 4G-indoordekking

vrijdag, 10 december 2021 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.computable.nl/artikel/nieuws/digital-innovation/7285173/250449/het-dorp-krijgt-4g-indoordekking.html
8 dec. 2021
Alfred Monterie

Het Dorp heeft 4G inpandige mobiele dekking gekregen. De Arnhemse nieuwbouwlocatie van zorgorganisatie Siza is voorzien van een distributed antenna system.

De verbeterde indoordekking draagt bij tot een grotere zelfstandigheid van de bewoners met een beperking. De zorg en dienstverlening zijn erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Digitalisering en (zorg)technologieën vormen hiervoor de basis.
Het Dorp telt tal van geavanceerde voorzieningen op gebied van alarmering en zorgoproep, toegang en veiligheid, huisbediening en connectiviteit. Naast de juiste cloudstrategie en informatiebeveiliging, was connectiviteit de belangrijkste randvoorwaarde om deze toepassingen te realiseren. Cellnex zorgde voor een betere indoordekking.
Het Dorp kwam in 1962 tot stand na een grote tv-inzamelingsactie Open het Dorp, onder leiding van presentatrice Mies Bouwman. Circa vierhonderd artiesten toen op.

Voor EHS personen wordt dat dus een ongezonde verblijfplaatsLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie