Stop de noodwet, laat u uw rechten niet afnemen

dinsdag, 19 mei 2020 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.petities.nl/petitions/stop-de-noodwet-laat-u-uw-rechten-niet-afnemen?locale=nl

Wij
Groep Hop en burgers van Nederland

constateren
- Het kabinet is bezig met een noodwet die de vrijheden van burgers door Covid-19 kan inperken.
- Handhavers mogen uw huis binnendringen, zij mogen straffen, zij mogen verplicht vaccineren, zij mogen u opsluiten enz als u zich niet aan de regels houdt die gelden voor deze enorme dreiging van dit dodelijke virus voor de volksgezondheid!
- Maar dit zogenaamde dodelijke virus is helemaal niet zo dodelijk. De case fatalityrate ligt op 0.1% en dat is vergelijkbaar met een reguliere jaarlijkse griepgolf. Zelf bij SARS in 2003 met een case fatalityrate van 10% hadden wij geen lockdown.
- Deze noodwet rechtvaardigt niet de maatregelen die nu al een maand door onze neus worden gedrukt
- Er is reeds een werkzame medicatie à €3,- per coronapatiënt die onze regering niet wil verstrekken aan de burgers.
- Daarentegen geeft de regering 150 miljoen uit aan vaccins.
- Uit verschillende openbare wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de maatregelen lockdown en social distancing niet helpen.
- Natuurlijke immuniteit is de manier en dan is het virus heel snel weg. - Vele van u zijn overigens al besmet geweest alleen heeft u er niets van gemerkt. Ook dit staat wetenschappelijk vast.
- Het aantal besmettingen is een factor 25-100 keer hoger dan ons RIVM ons voorhoudt volgens hun geheime onderzoeken en modellen.
- Dit moet stoppen want de nevenschade door deze lockdown en anderhalvemetermaatschappij is enorm.

en verzoeken
Het parlement tegen deze noodwet te stemmen en de lockdown en de maatregelen per omgaande te stoppen nu zij niet meer in verhouding staan tot het te dienen doel.

Bovenstaande tekst kregen we toegestuurd en hebben we geplaatst omdat een noodwet ons te ver gaat. Voor ondertekenen zie de link bovenaan.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie