Waarom een 5G netwerk invoeren kansloos is…

dinsdag, 04 februari 2020 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.verminder-electrosmog.nl/waarom-een-5g-netwerk-invoeren-kansloos-is/
7 sept. 2019

Als we de media moeten geloven zou 5G het háléluja van de nabije toekomst moeten worden… De werkelijkheid is minder rooskleurig. Dit is wat je mag weten… En waarom 5G er beter niet kan komen.

– 85% van de Nederlanders wil het niet.
Zie Poll De Gelderlander

– 5G gaat minimaal 1,7 keer méér energie kosten dan 4G. Erbovenop dus. Tabellen die iets anders laten zien zijn van Telecom zelf. In de loop van de tijd zal dit, naarmate meer data gegenereerd wordt, enkel nog véél meer gaan worden.

– Er zijn amper bedrijven geïnteresseerd in 5G toepassingen

– Niemand zit te wachten op het parade paardje van een zelfrijdende auto, waarvoor de bomen langs de kant van de weg, in de weg staan.
Dat gaat sowieso een flop worden. Een zelfrijdende auto heeft overigens niet eens 5G nodig om te kunnen functioneren. 5G functioneert alleen als alle obstakels langs de weg weg zijn. Hiervoor is dus een enorme bomenkap nodig. Was u ook al iets opgevallen?

– Toepassingen voor 5G zijn veelal nutteloos en enkel interessant voor de markt nadat ze u verslaafd en afhankelijk hebben gemaakt.

– Beslissingen over Telecom en 5G gaan niet via het Ministerie voor Volksgezondheid, maar enkel via het Ministerie van Economische zaken (lobby Mona Keijzer)

– Sneller bereik door 5G sowieso de komende 7 jaar niet plaats gaat vinden en er vooral héél veel bomen moeten worden geruimd om deze planologische nachtmerrie (Financieel Dagblad) erdoor proberen te drukken.

– Zelfrijdende auto’s zwaar vervuilende accu’s hebben, niet in steden kunnen rijden ivm onvoorspelbare fietsers en blanke mensen een onethisch voordeel geven.

– Partij vd Dieren en Forum voor Democratie de enige zijn die goed geïnformeerd zijn in dit onderwerp en dus tégen 5G zijn.

– 5G een gecontroleerde superstaat mogelijk maakt en o.a. functioneert met dezelfde frequenties als crowdcontrol wapens

– Er 50.000 satellieten de lucht in moeten worden gebracht voor 5G waar voor je heel Afrika uit de hongersnood zou kunnen redden.

– Dan hebben we het nog niet over de 35 5G satellieten welke per jaar net zoveel uitstoot hebben als 1 Biljoen auto’s berekend door Arthur Firstenberg 2018 in dit document.

- Kinderen veel meer straling absorberen als volwassenen en er al veel volwassenen met stralingsklachten (vermoeidheid, brainfog, concentratieproblemen, slaapstoornis, oorsuizen etc.) zijn.

– Er geen veiligheidstesten gedaan en deze ook niet in de planning staan door de verantwoordelijken WHO / ICNIRP (wir haben es nicht gewust)

Voor de links in dit verhaal zie de link bovenaanLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie