In memoriam Et Goes

vrijdag, 04 oktober 2019 - Categorie: Berichten Nederland

Een heel droevig bericht, Et Goes is eind september op veel te jonge leeftijd overleden. Enkele maanden geleden hoorden we al over zijn gezondheidsproblemen. Hij is 41 jaar geworden.
Et heeft StopUMTS in 2004 opgericht. Hij had ontdekt dat de gezondheidsklachten die hij op zijn studentenkamer kreeg en die hij thuis niet had, veroorzaakt werden door de straling van de zendmast tegenover die kamer. Door het oprichten van de site heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het bekendmaken van de stralingsproblematiek in Nederland. Voor velen is StopUMTS een belangrijke bron van informatie.
Et was ook de eerste webmaster en bleef tot zijn overlijden de eigenaar van de site en de specialist die de ICT problemen, die er een enkele keer waren, snel oploste. Ondertussen was hij het stralingsgeweld in Nederland ontvlucht en woonde de laatste jaren met vrouw en dochter in het zonnige zuiden, van waaruit hij zijn ICT werk voortzette. Tot vorig jaar was hij ook de enige die het ICT werk voor StopUMTS verzorgde. Wij hebben heel fijn samengewerkt en we zullen hem missen.

We wensen zijn vrouw en dochter heel veel sterkte toe.

Leendert en Eke VriensLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie