Uitrollen 5G-netwerk EN PROTESTEN beginnen..!

dinsdag, 10 september 2019 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/uitrollen-5g-netwerk-en-protesten-beginnen/
3 sept. 2019

Een mooi overzicht, zeer de moeite waard om te lezen. Tevens informatie over de demonstratie in Den Haag en de eerstvolgende informatieavond in Amsterdam.
Hieronder een klein deel van de tekst:


DOE MEE EN KOM IN ACTIE..
‘NEE tegen 5G!’

Er is momenteel sprake van een grote kans dat onomkeerbare beslissingen zullen genomen gaan worden, die ons allen ziek, onveilig, onvrij en arm gaan maken. Dat klinkt heel ernstig, maar geloof ons: dat is het ook!! Dit nieuwe mobiele netwerk 5G zal in hoog tempo VERPLICHT VOOR GEMEENTEN worden uitgerold. Het maakt nieuwe technologische toepassingen mogelijk en belooft gouden bergen, Allemaal ‘leuk-en-aardig’, maar waarom dan ‘NEE’..?

. Veel mensen ondervinden nu al de ernstige gezondheidsklachten door elektromagnetische stralingsbelasting; de overheid negeert dat en blijkt geen enkele aandacht te besteden aan ernstige waarschuwingen van experts op dit gebied.

. Er is voorafgaand aan deze plannen, geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de lange termijneffecten van 5G..!

. Het zogenaamde VOORZORSPRINCIPE (dit gaat over hoe te handelen bij wetenschappelijke onzekerheid) is NIET toegepast!!

. Tegen herhaalde oproepen van honderden internationale wetenschappers, artsen en milieuorganisaties in, gaat de overheid gewoon door. Al deze wetenschappers pleiten voor een moratorium; een pas op de plaats totdat meer zekerheid is verkregen..

. Geen achting voor de onderzoeksresultaten van internationaal wetenschappelijk onderzoek, dat de schadelijkheid van elektromagnetische velden afkomstig van draadloze apparatuur aantoont.. Bewust negeren van schadelijke effecten is STRAFBAAR!!

. Het hele 5G-vergunningen verhaal, is in strijd met de grondwet, artikel 11 handelend over het ‘recht op onaantastbaarheid van het lichaam’.

. In strijd met de onderzoeksbrief RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) Bilthoven 2015 (hij gaat over het vastleggen van signalen van milieugezondheidsrisico’s)

. Dient uitsluitend economische belangen; andere belangen (natuur, milieu, gezondheid, recht, privacy en openbare orde en veiligheid) worden niet erbij betrokken

We kunnen er nog lang over schrijven, maar hier is ACTIE NODIG.. Want niet alleen maken over heel de wereld mensen zich zorgen over het toekomstige 5G netwerk, ze gaan massaal de straat op om te demonstreren. Jij kunt dat ook doen, door volgende maandag 9 september in Den Haag mee te doen. En ons advies is om vooral je kinderen mee te nemen (Nee, ze hebben nog geen schoolvakantie), want het is ook en vooral voor hun toekomst waar iedereen zich zorgen om zou moeten maken..

Die demonstratie in Den Haag is inmiddels geweest. Er waren iets tussen de 500 en 1000 deelnemers, een mooie met tromgeroffel begeleide optocht en aan het eind zeven sprekers die met goede speeches vanaf een podium de aanwezigen toespraken. Verder was er de nodige aandacht van lokale en landelijke (NOS en RTL) media.

De volgende bijeenkomst was ook in dit artikel aangekondigd:


ZONDAG 15 SEPTEMBER in de MELKWEG

Je kunt je op deze 15e september in één keer volledig op de hoogte stellen van deze materie: kom naar het ‘Congres 5G: The Trojan Horse’ op zondagavond 15 september in de Melkweg in Amsterdam van 19.00 tot 22.00 uur. (Met kaartverkoop voor organisatie en kosten, bijdrage € 14,40 p.p.) Een van de onderdelen van de avond is het interview van deze Emil Moller met de gepensioneerde ex-militair dr. Barrie Trower (HIER). Dit is het programma:

. Introductie/kick off: Emil Möller (ongeveer 30 minuten) rond 19:00 uur
. Gastsprekers (ieder krijgt 10 à 15 minuten spreektijd; volgorde kan wijzigen)

Cal Washington (HIER)
Raymond Broomhall (HIER)
Claire Edwards (HIER)
Patrick Wood (HIER)
Barrie Trower (via vaste telefoon)
Mark Steele (HIER)
Sacha Stone (HIER)

Emil Möller als moderator: Q&A met publiek, online community
einde rond 22:00 uur

Kom je uit Limburg, dan is er een mogelijkheid via een gezamenlijke touringcar te reizen. Geef je hiervoor op voor deze reis bij 5g.stralingsinfomaastricht@gmail.com, kosten zijn € 20,- p.p. Vertrek op zondag 15 september om 16:00 uur bij de Geusselt in Maastricht en terug rond middernacht om ongeveer 00.30 uur weer bij de Geusselt (ruime parkeergelegenheid, vlak naast de A2)
Je voorbereiden op deze meeting, zodat je beslagen ten ijs komt, via:

1. Bekijk een of meer van de volgende onthullende videos (HIER) en van de sprekers hierboven
2. Boek een kaartje voor deze meeting in De Melkweg in Amsterdam voor Ultimate Science, 5G: The Trojan Horse via Ticketmaster
3. Stel je vragen aan de experts, het publiek in de zaal en het on-line publiek
4. Informeer de mensen om je heen en maak samen met hen lokale bestuurders duidelijk dat zij verantwoordelijk blijven voor de toepassing van 5G.

Voor de links in bovenstaande zie de originele tekst (link bovenaan)Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie