Zwijgende getuigen (de dode spreeuwen in Den Haag)

woensdag, 29 mei 2019 - Categorie: Berichten Nederland

Nieuwe info op 29 mei 2019 bij StopUMTS binnengekomen
Vijftien dode spreeuwen uit Den Haag
Bron:
www.hetnatuurhistorisch.nl/fileadmin/user_upload/documents-nmr/Straatgras/Straatgras_2018/Straatgras_2018_2/Straatgras_2018_2_15_SPREEUWEN.pdf
met als conclusie dat de spreeuwen met veel kracht ergens tegenaan (tegen elkaar of tegen boomtakken) gebotst zijn. De enige link met 5G experimenten die mogelijk overblijft is dat ze door de EMV van de 5G experimenten hun oriëntatie-vermogen, t.o.v. de omgeving en elkaar, zijn kwijtgeraakt en evt. in paniek zijn geraakt. Of dit waarschijnlijk is de vraag gezien het artikel in bovenstaande link.
De 5G experimenten kunnen op grond van onderstaande eerdere informatie echter zeker niet uitgesloten worden.
Nog wel ons commentaar op de titel 'Vijftien dode spreeuwen uit Den Haag': het waren er honderden.


Bron: e-mail van een lezer met daaronder de link naar de uitvoerige publicatie.
De e-mail dd 26 febr. 2019:

Op donderdag 25 oktober komt de enige indirecte “getuige” twee oud-collega’s van de storingsdienst “MAC” van de KPN tegen. Deze divisie is volgens hem tegenwoordig ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van 5G frequentietests.
De twee onbekende KPN-medewerkers vertellen dat ze net voorafgaand aan het voorval twee frequentietests hebben uitgevoerd in de omgeving waar de vogels zijn gevonden (het Huygenspark).
Op donderdag 18 oktober zou de betreffende mast gereed zijn gemaakt, waarna men op vrijdag 19 oktober “net iets voor 12:00, gedurende een aantal uren” is gaan testen. Op woensdag 24 oktober was er sprake van een herhaling, waarbij we ervan uitgaan dat het hier ook een test op hetzelfde moment betreft en van dezelfde duur. Volgens de beperkte informatie van de ‘bron’ is er echter wel gevarieerd met betrekking tot de intensiteit; men zou ook op “piekbelasting” hebben getest.
In deze periode:
– vernam men dat de spreeuwen gevonden werden via verschillende media,
– meldden de monteurs bij KPN dat ze een verband zagen tussen 5G frequentietesten en het massaal overlijden van de spreeuwen, en
– kregen de monteurs van KPN te horen dat er met niemand over gepraat mocht worden. Aanvullend ontving men “de volgende ochtend” expliciete instructies om te zwijgen.

De link:
wearechange.nl/?p=718
“Massale spreeuwensterfte door 5G?” #FactCheck
17 febr. 2019

and the English version:
wearechange.nl/?p=729
“Massive starling death by 5G?” #FactCheck
17 febr. 2019Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie