Leeuwarden: straling 5G niet zorgwekkend (volgens de GGD, burgemeester en wethouders)

donderdag, 21 juni 2018 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.lc.nl/friesland/Leeuwarden-straling-5G-niet-zorgwekkend-23291456.html
20 juni 2018

Het Leeuwarder gemeentebestuur ziet geen reiden tot bezorgdheid over gezondheidsrisico’s door straling, na de invoering van 5G.

De PvdA vroeg ernaar, omdat straks veel nieuwe stralingspunten worden aangebracht voor de nieuwe frequentie (5G). Vorig jaar waarschuwde een groep van 180 wetenschappers in een brief dat de straling mogelijk kanker of Alzheimer veroorzaakt.

,,Uit navraag bij GGD Fryslân blijkt dat er geen bewijs is voor gezondheidsschade door niet-ioniserende straling afkomstig van zendmasten. Evenmin zijn er aanwijzingen voor risicogroepen’’, antwoorden burgemeester en wethouders.

De discussie rond telefoonstraling doemt zo af en toe weer op. Smartphones geven aan mensen overigens veel meer straling af dan antennes, doordat ze zich dichterbij het lichaam bevinden.

Gezien de vele aanwijzingen en wetenschappelijke publicaties op dit gebied en de vele ervaringsverhalen van slachtoffers kan gesteld worden dat de GGD Fryslân en de burgemeester en wethouders zich schuldig maken aan bewust bedrog van de bevolking.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie