Kwalijke reclame van de Telecomindustire voor draadloze systemen voor kinderen op school

donderdag, 08 maart 2018 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.jufdebbie.nl/

Met commentaar:

Het lijkt een leuke blog van een betrokken juf, maar het is sluipreclame van de Telecomindustrie die draadloze systemen aanprijst waar onze kinderen op school doodziek van worden. Zo infiltreert de Telecomindustrie in ons Nederlands onderwijssysteem en verzwakt de immuniteit van onze kinderen. Juf Debbie bestaat helemaal niet, zij is een verzinsel van de industrie dat het vertrouwen van schooldirecties en ouders moet winnen ten aanzien van het gebruik van draadloze apparatuur. Als dit mag dan is onze democratie, ons rechtssysteem en ons onderwijssysteem volledig failliet .
Elke school die draadloze netwerken gebruikt schendt de rechten van de mens en landen die deze vorm van reclame toestaan zijn bananenrepublieken. Weg met deze afschuwelijke reclamesite!
W.S.

Dit is een website van The Registrar Company in Amsterdam, een internet provider en die zal het gebruik van internet in scholen uiteraard alleen
maar aanmoedigen. (R.S. fb)

web.archive.org/web/20070105162647/http://www.jufdebbie.nl:80/
met de wayback machine kun je zien dat de site al sinds 2005 bestaat en er eerst echt een juf debbie was. (waarschijnlijk overgenomen)


Zie verder ook:
www.gynzy.com/


Hieraan kunnen we toevoegen dat dit soort reclame in België en Frankrijk verboden is en dat in Cyprus alle draadloze apparatuur op scholen verboden en weggehaald is.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie