Unlimited 4G voor thuis geïntoduceerd door T-Mobile (met straling dus)

donderdag, 18 januari 2018 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.xgn.nl/nieuws/94483/unlimited-4g-voor-thuis-geintoduceerd-door-t-mobile
18 jan. 2018

Heb je thuis last van relatief traag internet? Dan heeft T-Mobile een oplossing voor jou in petto. Het bedrijf biedt namelijk unlimited 4G voor thuis aan. Gebruikers krijgen dan met elk apparaat toegang tot een 4G netwerk, wat T-Mobile sinds 2013 heeft, tegen een maandelijks bedrag van 35 euro.

Sinds 2016 biedt T-Mobile al 4G voor thuis aan, maar daar kon enkel gekozen worden uit een bundel van 25, 50 en 100 gigabyte. Dat systeem is vooral handig voor mensen met een mindere internetverbinding thuis. Met het onlangs aangekondigde onbeperkte 4G voor thuis, gaat het telecombedrijf, dat recentelijk nog Tele 2 overnam, een stap verder.

Waar je voorheen dus uit gelimiteerde databundels moest kiezen, hebben klanten met onbeperkt 4G elke maand sowieso 100 gigabyte om te verbruiken tegen een snelheid van 25 mbps. Ga je daar binnen een maand al overheen, dan krijg je per dag gratis 5 gigabyte om mee verder te kunnen. Een abonnement is beschikbaar voor twaalf en 24 maanden en kan gecombineerd worden met zowel een 4G-router als Sim Only.

Unlimited 4G voor thuis vanaf deze maand al verkrijgbaar
Lang hoeft er niet gewacht te worden voordat mensen onbeperkt 4G kunnen afsluiten. Vanaf 29 januari is dit namelijk al mogelijk. Je kunt dan niet alleen met je iPhone of Android telefoon verbinden met het netwerk, maar ook met onder meer televisies, laptops en computers.

Vanwege de straling is dit dus af te raden.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie