Nieuw boek: DE DRAADLOZE KOOI

donderdag, 28 september 2017 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.uitgeverijdegraaff.nl/boeken-van-uitgeverij-de-graaff/mens-a-maatschappij/de-draadloze-kooi

Boekinformatie

Ondertitel: Ziek van elektrosmog
Auteur: Chantal Halmans
ISB N978-90-77024-83-6
NUR 860 / 895
Pagina's: 128
Verschijnt 28 september
Prijs: € 16,50
Bestellen: www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=111624

In dit boek zijn de persoonlijke verhalen gebundeld van een groeiende groep mensen die last hebben van straling en elektromagnetische velden (EMV). Zij worden door omgevingsfactoren gedwongen hun leefstijl radicaal om te gooien en zichzelf daarbij opnieuw uit te vinden. Experts schatten het aantal mensen met elektrogevoeligheid (EHS) op 3 tot 5% van de bevolking en een breed scala aan symptomen wordt ermee in verband gebracht.

Deze verhalen maken inzichtelijk wat elektrogevoeligheid inhoudt, hoe je onderzoekt of je er zelf last van hebt én wat je eraan kunt doen. Een must voor mensen met (onverklaarde) klachten en de kring van mensen om hen heen: vrienden en familie, hulpverleners en artsen, die in hun beroepspraktijk bewust of onbewust met elektrogevoeligheid te maken krijgen.

Chantal Halmans had zelf onverklaarde klachten en kwam al pionierend uit op EHS. Ze wilde weten hoe anderen met deze problematiek omgaan en hoopt dat dit boek bijdraagt aan meer begrip, betere hulpverlening en een betere positie voor de elektrogevoelige medemens.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie