Zwolle: Wijkbewoners bezetten beoogde zendmast locatie

vrijdag, 27 januari 2017 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.zendmastenzwolle.nl/wijkbewoners-bezetten-beoogde-zendmast-locatie/
27 jan. 2017


De wijkbewoners uit de Aa-landen, waar de gemeente een zendmast wil plaatsen, hebben deze bezet met tal van protestborden. Tevens is de Zwolse vlag halfstok gehesen, voor het ongeloofwaardige beleid van de gemeente Zwolle met haar CU-wethouders. De mast die een onbeperkte capaciteit krijgt voor de telecomproviders om hun antennes in te plaatsen, vervangt één zendmast op een naastgelegen flat van SWZ aan de Dollard.

De wijkbewoners zijn uitermate ontstemd over de wijze waarop de gemeente deze vergunning heimelijk heeft doorgedrukt. Dit door al het bestaande beleid ter zijde te schuiven, de bewoners niet of nauwelijks te informeren en vervolgens niet aanspreekbaar te zijn. Hierdoor heeft de gemeente zichzelf muurvast in het moeras gewerkt, komt daar zonder groot verlies aan eigen geloofwaardigheid en zonder financiële claims van T-Mobile niet meer uit en zal nu haar bestuurlijke onmacht (onwil?) willen verdoezelen met een beroep op juridische legitimatie. Bestuurlijke arrogantie van het hoogste niveau, vandaar de Zwolse vlag halfstok.

Zie ook:
www.stopumts.nl/doc.php/Juridische%20Informatie/10421/zwolle_ook_laatste_protest_tegen_zwolse_zendmast_afgewezen .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie