Frankrijk: Stralingsvrije biowinkels

zaterdag, 05 april 2014 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron; een e-mail van een lezer uit België over biowinkels in Frankrijk
5 april 2014


Geachte Heer, Mevrouw,

Zoals u kan zien zijn er in Frankrijk nieuwe biowinkels geopend die gegarandeerd stralingsvrij zijn.
Dit om de gezondheid van de klanten evenals de kwaliteit van de voeding te waarborgen. Voeding verliest namelijk zeer snel haar energetische waarde (BOVIS waarde-zie foto biologische appel versus traditionele appel) wanneer blootgesteld aan straling en dat is nu precies de hoofdreden om biologische voeding te eten (naast de pesticiden e.d. weliswaar).
Ook tonen testen aan dat voeding die blootgesteld werd aan straling veel sneller schimmels ontwikkelt (zie aardbeien test in bijlage). Dit geldt trouwens ook voor mensen die blootgesteld worden aan straling (Candida) (zie pdf in bijlage).

Wanneer mogen we stralingsarme bioplanets verwachten in België ? De nieuwe winkel in Nossegem is dat alvast niet, zoals vermeld in een vorig schrijven.
Ik hoop dat u snel het voorbeeld van Frankrijk volgt en ook België daarmee toegang krijgt tot gezonde winkels met gezonde voeding.

Met vriendelijke groeten,

Christine Duchateau

De bijgevoegde illustraties kon ik niet direct overnemen.Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie