USA/France: Interview met Dr. Annie Sasco, voormalig hoofd IARC, over mobieltjes en kanker.

zondag, 29 april 2012 - Categorie: Berichten Internationaal

Gerelateerd bericht: Artikelen/6583

Er zijn duidelijke aanwijzingen dat mobieltjes en wifi bij mensen kanker veroorzaken, ondanks ontkennende uitspraken van industrie-gesponsorde wetenschappers.
De IARC, het internationaal agentschap van de WHO voor onderzoek naar kanker, deelde de radiofrequente straling van mobieltjes in 2011 in in categorie 2B (mogelijk kankerverwekkend).

In een 15 minuten durend Engelstalig interview van 24 april 2012 betoogt Dr. Annie Sasco, voormalig hoofd van de IARC en thans leiding gevend aan een groep epidemiologen van INSERM, dat wij zeer bezorgd moeten zijn, vooral met betrekking tot kinderen.
Na 6 minuten in het interview geeft zij aan dat het IARC de straling van mobieltjes en wifi bij de huidige aanwijzingen in had moeten delen in categorie 2A (waarschijnlijk kankerverwekkend).
Even later (na 9 minuten) gaat Sasco in op de resultaten van de CEFALO studie die, volgens deze prominente epidemiologe, feitelijk wel degelijk aanwijzingen geeft voor de kankerverwekkendheid van mobiele telefonie, ook al werd dat toentertijd in het begeleidende persbericht ontkend.

Bekijkt u het interview en beoordeelt u zelf de feiten op:
www.youtube.com/watch?v=2JyAlO_UdSk .
Het zou uw leven kunnen redden.
Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie