Duitsland: Hoofd Duitse Stralingscommissie afgewezen door de Wereldgezondheidsorganisatie.

dinsdag, 29 maart 2011 - Categorie: Berichten Internationaal

Prof. Alexander Lerchl is het hoofd van het Duitse Bundesamt fr Strahlenschutz, (te vergelijken met de Commissie Elektromagnetische Velden van de Nederlandse Gezondheidsraad).

Prof. Lerchl had zich in de herfst van 2010 aangemeld voor een commissie van het IARC (International Agency for Research on Cancer) die namens de WHO een risicoanalyse uitvoert over een eventueel verband tussen elektromagnetische velden en kanker.

De aanmelding werd door de WHO geweigerd, een blamage voor Prof. Lerchl, op grond van diens nauwe betrekkingen met het IZMF, het Duitse Informatiecentrum voor Mobiele Telefonie, het PR bureau van de Duitse providers.

Leest u de hele geschiedenis, met uitgebreide achtergrondinformatie en relevante documentatie waaronder de correspondentie tussen het WHO en Prof. Lerchl, op de Duitstalige informatiesite Diagnose-Funk:
www.diagnose-funk.org/infoformate/brennpunkt/who-lehnt-prof-a-lerchl-als-mitarbeiter-ab.php .Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie