Camilla Rees, internationaal op de bres om te waarschuwen over invloed elektromagnetische straling

vrijdag, 18 februari 2011 - Categorie: Berichten Internationaal

Al jaren verspreidt Camilla Rees haar boodschap met voorlichting over de invloed Elektromagnetische Velden aan uiteenlopende doelgroepen; Het Congres, bij juridische autoriteiten in verschillende Amerikaanse Staten, bij gezondheidswerkers, patiënten, scholen, bedrijven en ouders.
Ze gaf interviews op de radio en in de schrijvende pers met reportages over belangrijke wetenschappelijke bevindingen op het gebied van EMV, ook op haar eigen website www.ElectromagneticHealth.org.
En samen met Dr. Magda Havas, PhD, schreef ze het boek “Public Health SOS: The
Shadow Side of the Wireless Revolution” (http://sn.im/
z9dd6 .) een boek dat met behulp van een viertal ANBI's wereldwijd verzonden werd naar 200.000 journalisten.

Een tweedelig profiel over Camilla Rees en haar werk , oorspronkelijk gepubliceerd in het vaktijdschrift voor de gezondheidszorg Explore! Magazine kunt u downloaden via onderstaande links. U kunt lezen over haar leven, het toenemende probleem van elektromagnetische straling en de mogelijke oplossingen.

Citaat van Rees:
''Dit is een uitzonderlijke kwestie...er zijn duidelijke aanwijzingen dat er een verband kan zijn tussen blootstelling aan EMV en autisme... we weten dat de straling ons DNA aantast en de gezondheid van komende generaties in gevaar brengt.....Er zijn studies vanuit verschillende landen die een dramatische afname van de mannelijke vruchtbaarheid laten zien als gevolg van blootstelling aan de straling van mobieltjes....''.

en:
''Ik denk dat als je de onthutsende waarheid kent het onmogelijk is om te stoppen met te waarschuwen, te stoppen met het verlangen om het leven zelf te ondersteunen.

Download dit interessante Engelstalige profiel van deze geëngageerde dame via haar eigen website:
Deel1:
electromagnetichealth.org/wp-content/uploads/2011/01/Explore-Part-I-Final-with-OK.pdf .
Deel 2:
electromagnetichealth.org/wp-content/uploads/2011/01/Explore-Part-II-Final-with-OK.pdf .Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie