Zweden: Karolinska Institutet beperkt mogelijk werkzaamheden Prof. Olle Johansson.

zaterdag, 10 juli 2010 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: St. Milieuziektes 10 juli 2010

Macht Telecom

Tja, wanneer je, als wetenschapper, je mond durft open te doen en stelt dat elektrosmog gevaarlijk is voor de gezondheid, dan wordt je mooi op een zijspoor gezet.

Dat is reeds met een aantal bekende wetenschappers gebeurd, die hun positie bij hun universiteit van de ene dag op de andere mochten ruimen, en nu is het klaarblijkelijk ook de beurt aan Prof. Olle Johansson in het Zweedse Karolinska Instituut, waar Nobel prijzen werden verleend.

Volgens dit bericht, zou Prof. Olle Johansson bezig zijn met een replicatie studie om de bevindingen van dr. Magda Havas te bevestigen. Dit in verband met een actie van activisten in Ierland.

In genoemd bericht staat een summiere lijst van publicaties van Olle Johansson.
In *het bitje* November 2006staat een enorme lijst van zijn publicaties, weliswaar tot en met 2006, maar de lijst is enorm.

Kijk, zo worden wij beduveld en bedrogen.
De onderzoeks en research instituten zijn helemaal niet meer onafhankelijk en objectief.
Zij zijn zeer partijdig en onderzoeken enkel nog dat wat goed betaald wordt.

Prof. Olle Johansson waarschuwt al jaren voor de gevaren van elektrosmog, en wil de gevaren van mobiel bellen door kinderen aan de kaak stellen. Dus is hij zijn baan kwijt.

Daarentegen stelt de duitse Prof. Alexander Lerchl van de Jacobs-Uni te Bremen, en lid van de SSK, Strahlen Schutz Kommitee, en een fervent voorstander en *Gesundsbeter* van Mobilfunk, dat kinderen helemaal geen schade zouden ondervinden van mobieltjes.

Maar nu heeft hij wel € 600.000 gekregen om een rattenproef te doen, om de effecten van straling op kinderen te onderzoeken. Men kan nu al raden wat de uitslag van zijn bevindingen zullen zijn.

Studies objectief, eerlijk, correct ?

*Follow the money*

Voor het origineel zie:
www.milieuziektes.nl/Pagina11.html . (Onderaan)
Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie