Frankrijk: De foto van de grote schande.

maandag, 12 juli 2010 - Categorie: Berichten Internationaal

Oorspronkelijk geplaatst op Stopumts 25 juni 2010
Update met de foto van de grote schande 10 juli 2010, op de 18e dag van de actie in het bos van Saoû voor stralingsvrije woongebieden voor mensen die overgevoelig (geworden) zijn voor elektromagnetische velden (EHSers), zie:
www.next-up.org/France/Une_terre_pour_les_EHS.php# .


De bijschriften bij de foto's luiden als volgt:
(vertaling Stopumts)

1.
Een foto van de grote schande: de lijdensweg van een EHS'er.

Overleven in de 21 eeuw = leven in een grot.
Schande over Margaret Chan, hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, Schande over alle ministers van Gezondheidszaken, schande over alle politici zonder ruggegraat, (In Nederland schande over de Cie. EMV van de Gezondheidsraad - red. Stopumts)
Wij worden allen elektro-overgevoelig!

2.
Laura in het Bos van Saoû tijdens de actie ''een veilige plek voor de EHS'er''.
Een boodschap: ''Aan haar moeder die al sinds Augustus 2009 in een grot leeft. Zij had het geluk om een bewoonbare grot te vinden - vele andere EHS'ers zijn reeds overleden!
In de hoop dat Margaret Chan, hoofd van de WGO en alle ministers voor gezondheidszaken het gaan begrijpen en zij zouden de moed moeten hebben om zichzelf te laten bestralen met de huidige toegestane stralingsemissienormen van 61 V/m ofwel 10,000,000 µW/m² die zij zelf aanbevelen!

------------------------------
Bron: Next-up.org en Le Dauphiné van 25 juni 2010

In het bos van Saoû niet ver van Valence (100 km ten zuiden van Lyon), hebben tientallen mensen die overgevoelig zijn voor elektromagnetische velden (EHS), met name voor de straling van mobiele telefonie, zich in een protestbeweging geïnstalleerd in het natuurgebied van Saoû. Zij streven naar een leefbare plek voor elektrogevoelige mensen (zgn. Witte Zônes).
Op 25 juni gaven zij een persconferentie. Terwijl de verantwoordelijke autoriteiten de groep opgedragen hebben het natuurgebied onmiddellijk te verlaten ''omdat het gebied beschermd dient te worden in het belang van milieu en biodiversiteit'' worden de actievoerders gesteund door Europarlementariër Michèle Rivasi die ook aanwezig was bij de persconferentie die op 25 juni gehouden werd.

Wat bezielt deze keurige burgers, vaak hoog opgeleid, om op hun leeftijd nog op de barricaden te gaan? Volgens de deelnemers is het een kwestie van overleven.
Kijkt u naar de reportage van onze Franse collega's van Next-up.org, met verschillende dramatische getuigenverklaringen (''mijn moeder leeft al sedert augustus 2009 in een grot'').


Een korte adhesiebetuiging kunt u zenden aan contact@ehs-refuge-zone.eu .

Zie voor de Franstalige reportage met video en vele foto's:
www.next-up.org/France/Une_terre_pour_les_EHS.php#1 .Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie