Frankrijk: Hevig verzet van de bevolking tegen zendmasten, vaak gesteund door de gemeenteraad.

zondag, 14 december 2008 - Categorie: Berichten Internationaal

Het verzet in Frankrijk en de bewustwording van de de burgers voor de gevaren m.b.t. de volksgezondheid nemen toe. Volle zalen, heftig verzet. De informatie die wij uit Frankrijk daarover ontvangen is overweldigend, daarom hier slechts enkele van de vele voorbeelden uit plaatsen in Noord-Frankrijk, speciaal voor Franstalige lezers van Stopumts.

Tourcoing Moratorium van een jaar op de plaatsing van zendmasten, gesteund door de burgemeester: www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordTourcoingAntenneRelaisRueYserCacheUneforetIinquietudes09122008.pdf .

Pont à Marc Niet zomaar op iedere plek antennes. Burgemeester roept provider op om na te denken over een andere plek: www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordDesAntennesRelaisDeTelephoniePeutEtreMaisPasNimporteOu13122008.pdf .

Cambrai Tegen dovemansoren: www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordPolemiqueAutourDeLantenneDeTelephonieOperateurDefendSonProjet16112008.pdf .

Emmerin Germeenteraad tegen zendmast op dorpskerk: www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordEmmerinConseilMunicipaPasAntenneRelaisSurLeClocher23112008.pdf .

Roubaix Burgeroorlog tegen de zendmasten: www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordRoubaixLaRumeurSurLaVille23112008.pdf .

Lille Souriez, vous êtes irradiés, Blijf lachen. u wordt bestraald! www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordLilleDebatSurLesAntennesRelaisLesOndesRestentBrouillees02102008.pdf .

Villeneuve ''We hebben geen behoefte aan de dienstverlening die u ons oplegt'' www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordVilleneuveLeProjetSfrMalterieGenereDeMauvaisesOndes12122008.pdf .
en
www.next-up.org/pdf/LaVoixDuNordVilleneuveOppositionScientifique12122008.pdf . waarin een wetenschapper, prof. Bocquet, stralingsbioloog, in debat gaat met vertegenwoordigers van de provider.Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie