Vaticaan hekelt mobiele telefoon

donderdag, 27 november 2008 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: Telecom Update 27 november 2008

Vaticaan hekelt mobiele telefoon

Vaticaan hekelt mobiele telefoonHet Vaticaan waarschuwt bij monde van woordvoerder Federico Lombardi voor de schadelijke gevolgen van de mobiele telefoon.

Dit keer betreft het niet de mogelijke effecten van straling op de menselijke gezondheid, maar het gebrek aan spiritualiteit als gevolg van fixatie op het derde scherm.

Lombardi vindt dat mensen in het huidige informatietijdperk te veel tijd besteden aan internet en de mobiele telefoon in plaats van het cultiveren van het innerlijk. Dit leidt op den duur tot het verlies van de ziel. Lombardi deed zijn uitspraken op het wekelijkse tv-programma van het Vaticaan, Octavia Dies.

In Italië kunnen mobiele gebruikers sinds februari bekende citaten van de in 2005 overleden paus Johannes Paulus II op hun mobiele telefoon ontvangen. Vodafone Italië maakt de dienst mogelijk in samenwerking met Lux Vide, een Italiaanse productiemaatschappij.

Voor het origineel zie:
www.telecom-update.nl/nieuws/10098/Vaticaan_hekelt_mobiele_telefoon.htm .Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie