Fransman vast in toiletpot van de TGV door GSM

maandag, 27 oktober 2008 - Categorie: Berichten Internationaal

Een van de argumenten voor de GSM/UMTS is het veiligheidsaspect dat men hulpdiensten op kan roepen. Dat lukte deze Fransman in ieder geval niet meer....

Bron: DeMorgen,be 26 oktober 2008

Fransman zit vast met arm nadat gsm in wc viel op TGV

De Franse brandweer heeft vanavond een passagier op de TGV La Rochelle-Parijs moeten bevrijden uit een hachelijke positie. De 26-jarige jongeman zat met zijn arm vast in de spoelbak van de wc omdat hij zijn gsm in het toilet had laten vallen. Dat meldt een bron van de Franse spoorwegmaatschappij SNCF aan persagentschap AFP.

Uitzagen
De brandweer moest de wc-bril compleet uitzagen. De jongeman werd op een brancard uit de trein gehaald, met aan zijn arm de losgezaagde wc-bril. Hij is gewond aan de elleboog, zegt de brandweer.

Twee uur halt
Door het incident moest de hogesnelheidstrein twee uur halt houden in het station van Surgères, in de Charente-Maritime. (belga/ep)

Voor het originele bericht zie:
www.demorgen.be/dm/nl/983/Nieuws/article/detail/466186/2008/10/26/Fransman-zit-vast-met-arm-nadat-gsm-in-wc-viel-op-TGV.dhtml .Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie