Japan: publieke televisiezender besteedt aandacht aan vaccinatieschade

donderdag, 01 februari 2024 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: artsencollectief.nl/japan-publieke-televisiezender-besteedt-aandacht-aan-vaccinatieschade/
Jan 23, 2024

De Japanse publieke televisiezender CBC besteedde op 19 januari 2024 uitgebreid aandacht aan vaccinatieschade, en kwam in de top 10 van meest bekeken uitzendingen.

In Japan zijn tot nu toe 434.119.370 coronavaccinaties gegeven met 36.714 gemelde vermoedelijke bijwerkingen en 2122 gemelde vermoedelijke overlijdens.

Mensen met vaccinatiebijwerkingen komen in Japan in aanmerking voor een vergoeding door de overheid. De uitzending geeft een recent overzicht van aanvragen, en staat lang stil bij tieners met ernstige bijwerkingen door de coronavaccins.

Uit deze gevallen blijkt dat er per patiënt uiteenlopende symptomen zijn, die karakteristiek lijken te zijn voor covidvaccinatieschade.

Tot nu toe zijn in Japan 420 uitkeringen gegeven voor overlijdens na coronavaccinatie. De totale hoeveelheid uitkeringen voor dood door alle andere vaccins in Japan van de afgelopen 45 jaar is 151.

In de uitzending wordt ook gemeld dat de huidige vaccinaties geen bewezen bescherming geven tegen long covid, ernstige ziekte of dood.

De Engels ondertitelde uitzending is hier te zien (bron: aussie17).

Zie de link bovenaan voor de volledige publicatieLees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie