Doodstraf India voor Ivermectine-afrader…!!

maandag, 04 juli 2022 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/doodstraf-india-voor-ivermectine-afrader/
2 juli 2o22
2022 © WantToKnow.nl/be (met dank aan Ad Broere)
lobservateur.info/article/100414/covid-19/ivermectin-une-scientifique-de-loms-risque-la-peine-de-mort

Op 25 mei heeft de Indiase orde van advocaten (IBA) een zaak aangespannen tegen hoofdwetenschapper Dr. Soumya Swaminathan van de WHO, omdat zij de dood van Indiase burgers zou hebben veroorzaakt door hen te misleiden over ivermectine. Ook hier in Nederland is eenzelfde discussie gevoerd, onder aanleiding vooral van ‘de-man-met-de-schoenen’, onze Minister van Volksgezondheid.. Hij sprak kwaad van zowel Ivermectine en HCQ, een ander middel dat werkzaam zou zijn, in een vroeg stadium van Covid-19. Mevrouw Swaminathan, de WHO-wetenschapper in kwestie, wordt ervan beschuldigd op 10 mei 2021 een misleidende tweet te hebben gepleegd, tégen het gebruik van Ivermectine.

Zij verklaarde dat deze behandeling niet effectief was tegen Covid-19, hetgeen ertoe leidde, dat de deelstaat Tamil Nadu daaropvolgende Ivermectine uit het protocol heeft gehaald. Als deze Dr. Soumya Swaminathan schuldig wordt bevonden, kan haar de doodstraf of levenslange gevangenisstraf worden opgelegd..! Advocate Dipali Ojha, hoofdadvocaat van de Indiase orde van advocaten, dreigde Dr. Swaminathan met strafrechtelijke vervolging ‘voor elke dode die door haar handelen en nalaten werd en wordt veroorzaakt’.

Zoals je weet is Ivermectine is een goedkoop geneesmiddel, dat wordt voorgeschreven als antiparasiticum. Het middel is volledig uit de patentbescherming gekomen, omdat het uit de jaren 1950 dateert. Het heeft aan populariteit gewonnen voor de preventie van COVID-19. Vele wetenschappers wereldwijd waren uiterst furieus, toen de WHO en de FDA Ivermectine niet goedkeurden voor de behandeling van COVID-19.

Veel artsen en wetenschappers geloven dat het doeltreffend is. In Nederland bleek een uiterst degelijk onderzoek van een collectieve groep universiteiten, opnieuw de werkzaamheid van het middel te bevestigen (HIER). Volgens sommigen hebben in India een aantal staten Ivermectine gebruikt, en hebben zij veel betere resultaten gehad en veel minder sterfgevallen door Covid dan Indiase staten, die geen Ivermectine hebben gebruikt.

In Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand en Goa daalde het aantal gevallen met respectievelijk 98%, 97%, 94% en 86%.

Geplaatst vanwege het uitzonderlijk karakter van dit verhaal en omdat het natuurlijk van groot belang is, Voor het vervolg van de tekst zie de link bovenaan.Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie