EHS-day-2021

woensdag, 16 juni 2021 - Categorie: Berichten Internationaal

Een mail die ik vandaag van Stralingsbewust Heusden binnenkreeg, met info over de vanuit Frankrijk georganiseerde wereldwijde EHS dag. Ik had het nog niet op StopUMTS gezet, nu alsnog.
16 juni 2021


Het is een klein beetje laat, maar vandaag is het wereldwijde EHS dag. Wij hebben als Stralingsbewust Heusden foto's opgestuurd naar Magali (zie hieronder haar mail) om te kunnen plaatsen op
coeursdehs.fr/ehs-day-2021-report-in-pictures/
Hopelijk komen ze daarop te staan.

De foto's die we stuurden, zijn gemaakt bij het wifi-bankje in het Geerpark te Vlijmen. Je hebt daar gratis wifi (vanuit het bankje zelf) die van stroom voorzien wordt d.m.v. een zonnepaneel. Helaas zijn de waardes die we hebben gemeten sterk tot extreem afwijkend. Te hoog dus om daar met je billen (voortplantingsorganen) op te gaan zitten. De waarde van de wifi-straling was 124 uW/m2 en de magnetische velden zelfs extreem hoog, nl. 1400 nT. (ik heb filmpjes, die kun je evt. opvragen) Dit zou ik niemand aanraden. De waardes zijn wel fluctuerend en een momentopname dus, afhankelijk van vraag/aanbod en het zonlicht. Je kunt met de bank ook een elektrische fiets opladen, dat is dan wel handig.

Een EHS-er, dus een elektrogevoelig persoon, kan hier dus nooit plaatsnemen. Daarom staat het GELE STOELTJE erbij, om aan te geven dat zij de kanaries in de kolenmijn zijn en uitgesloten worden van deze verder mooie locatie.

Mocht je zelf nog een bijdrage hebben, dan kun je foto's e.d. opsturen naar magali.lesure@coeursdehs.fr

Stralingsbewust Heusden

From: Magali LESURE
Date: Sun, 30 May 2021 at 00:30
Subject: 16 juni 2021: 4e EHS-dag - NL
To:

Hallo,

Mijn naam is Magali LESURE, ik ben Française. Ik heb 3 jaar geleden de vereniging Cœurs d'EHS en de Werelddag van de Elektrosensitiviteit in Frankrijk opgericht. Sindsdien organiseert de vereniging dit elk jaar op 16 juni. Ik stuur u deze e-mail om u erover te informeren en om u voor te stellen eraan deel te nemen.

De doelstellingen van deze dag zijn :

het grote publiek bewust te maken van de giftigheid van golven, te informeren over elektro-hypergevoeligheid te waarschuwen voor de sociale en sanitaire situatie van mensen met EHS, deze milieuhandicap erkend te krijgen.

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen. Alles wordt uitgelegd
in het volgende artikel:
coeursdehs.fr/june-16-2021-4th-world-electrosensitivity-day/

Dit jaar zijn honderden mensen op de hoogte gebracht van het evenement in vele landen van de westerse wereld. Als we ALLEMAAL mobiliseren, zullen we van deze dag een wereldwijd evenement maken! Ik hoop van harte dat u zich bij ons zult aansluiten in deze actie!

Graag ontvang ik foto's van uw deelname om toe te voegen aan het verslag van de Dag!

Hoogachtend,

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Magali Lesure
Founder of Cœurs d'EHS (EHS Hearts)
coeursdehs.fr/about-us/

Learn more about World Electrosensitivity Day:
coeursdehs.fr/tag/world-ehs-day/

and join our dedicated Facebook group:
www.facebook.com/groups/2046646988967996

I don't have a Smartphone! This email is sent from a wired computer.Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie