5G dekking nu in 54 steden in Zwitserland: bewoners massaal ziek

maandag, 30 september 2019 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: www.earth-matters.nl/5/14655/gezondheid/5g-dekking-nu-in-54-steden-in-zwitserland-bewoners-massaal-ziek.html
30 sept. 2019

(Earth Matters) Om een idee te krijgen wat er in Nederland gaat gebeuren als de telecombedrijven de nieuwe 5G-netwerken bij jou in de buurt gaan uitrollen kijken we naar wat er nu in Zwitserland gebeurt. 5G-dekking is daar nu beschikbaar op 102 locaties in 54 steden, waaronder Basel, Bern, Chur, Davos, Genève, Lausanne en Zürich. Swisscom heeft toegezegd tegen het einde van dit jaar landelijke dekking te zullen bieden.

Zodra de antennes waren geïnstalleerd, meldden vele bewoners en hele gezinnen in het centrum van Genève soortgelijke ongewone symptomen:

. luid oorsuizen
. intense hoofdpijn
. ondraaglijke oorpijn
. slapeloosheid
. pijn op de borst
. vermoeidheid
. en zich niet goed voelen in het huis.

5G heeft een stralingsintensiteit die 15.000 keer zo groot is als 4G. Overal snel internet is fantastisch, maar veel mensen worden er dus gelijk ziek van.
Duizenden mensen protesteerden zaterdag in de Zwitserse hoofdstad Bern (21-09-19) over de introductie van een draadloze 5G-technologie in het hele land, waarvan ze inmiddels aan den lijve ondervinden dat het hun gezondheid direct schaadt.
Bron: Earth Matters

Die factor 15.000 lijkt me onwaarschijnlijk, even afwachten wat er verder voor nieuws komt, de klachten zijn wel erg verontrustend. Voor het vervolg van het verhaal, met veel extra informatie, zie de link bovenaan.Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie