5G op Glastonbury Music Festival waardoor neusbloedingen, hoofdpijn en maagproblemen ontstonden

zondag, 30 juni 2019 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: jdreport.com/5g-op-glastonbury-music-festival-waardoor-neusbloedingen-hoofdpijn-en-maagproblemen-ontstonden/
29 juni 2019

Een onafhankelijke groep die de niveaus van elektromagnetische frequentie (EMF) van nieuwe 5G-installaties in het VK bewaakt, heeft een waarschuwing voor volksgezondheid uitgegeven aan mensen die van plan zijn het muziekfestival van dit jaar in Glastonbury bij te wonen:

Dit weekend reed een groep van ons rond op de site van Glastonbury Festival in Pilton, Somerset, Verenigd Koninkrijk). We hadden een elektromagnetische veldstralingsdetector die voortdurend alarmerend piepte en rood knipperde, wat aangeeft dat de EMF’s die werden gedetecteerd ver boven de door de Wereldgezondheidsorganisatie aanbevolen veiligheidsniveaus lagen. Ze drongen door tot de hoofdweg die langs de site loopt en er waren verschillende hotspots in het schilderachtige dorpje Pilton zelf, waaronder het dorpshuis en de Working Men’s Club.

Een paar weken daarvoor had ik een vergadering van de parochieraad van Pilton bijgewoond. Het was alleen een stilstaande kamer toen bewoners binnenliepen om hun ontsteltenis te uiten over een telecommunicatiemast die zonder overleg met hen was opgericht in het skateboardpark voor kinderen. Ingenieurs hadden een van hen laten weten dat het eind mei klaar zou zijn gemaakt met “5G ready”, op tijd voor het muziekfestival.

We beginnen nu rapporten te ontvangen van binnenin de site met gevaarlijk hoge niveaus van EMV’s. Werknemers ter plaatse melden ernstige hoofdpijn, bloedneus en problemen met de spijsvertering . En dit is allemaal voordat het grootste deel van de kampeerders op woensdag arriveert . Men kan dus alleen maar aannemen dat de zaken erger worden zodra honderdduizenden smartphones opduiken .

5G-technologie werd dit jaar op Glastonbury Festival geïnstalleerd door EE als onderdeel van een overheidsagenda genaamd 5G Rural First. Dit is een promotiedrang die wordt verzonnen door urbanite-marketeers die beweren dat ze betere internettoegang bieden aan plattelandsbewoners. Maar in werkelijkheid hebben goede mensen £ 250 betaald om als proefkonijnen te worden gebruikt in een testveld van 1,2 km voor een ongeteste technologie die ernstige gevolgen kan hebben voor hun gezondheid.

Partners van 5G Rural First zijn de Amerikaanse telecommunicatie-gigant Cisco, Microsoft, de BBC en British Telecom, de eigenaren van EE die 5G naar Glastonbury Festival brengen.

5G Rural First heeft ook testvelden op de Orkney-eilanden en Shropshire en beweert dat zijn technologie melkkoeien zal helpen beter te presteren.
Maar zij negeren het bewijs van 230 wetenschappers en artsen die een beroep doen op de Wereldgezondheidsorganisatie om het 5G draadloze signaal van een Groep 2B-carcinogeen naar een Groep 1 te verplaatsen, net als asbest en arseen.

Ze zijn van mening dat de gevaren voor de gezondheid van 5G zijn: verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen in het voortplantingssysteem, leer- en geheugenstoornissen, neurologische aandoeningen en negatieve effecten op het algemene welzijn. En de schade gaat veel verder dan het menselijk ras; er is groeiend bewijs van schadelijke effecten voor planten, insecten en dieren.


Degenen die dwaas of naïef genoeg zijn om het Glastonbury Music Festival dit jaar bij te wonen, zullen onwetende deelnemers zijn in het grootste experiment van de 5G ooit geprobeerd op een geconcentreerde plek.

Gelukkig voor de gekke wetenschappers die het experiment uitvoeren, kunnen alle symptomen die de concertgangers kunnen ervaren, zoals hoofdpijn, misselijkheid en maagproblemen, gemakkelijk worden toegeschreven aan overmatig alcohol- en drugsgebruik dat deel uitmaakt van het “wonderbaarlijke” concert “ervaring”.
Wat de langetermijneffecten op de gezondheid van deze concertbezoekers waarschijnlijk nooit in het openbaar zullen worden gekend of erkend, en dat zal ook gelden voor iedereen die uiteindelijk wordt onderworpen aan deze niet-geteste en gevaarlijke technologie. Maar: “Welk prijsgemak?”

Een beetje kanker en onvruchtbaarheid is een kleine prijs die u hoeft te betalen voor het niet hoeven wachten op uw favoriete programma’s om live te streamen of om uw favoriete pornosites te downloaden.

Hopelijk zullen de sponsors van het festival ook stands hebben waar mensen ook gratis ingepakt kunnen worden op al hun vaccins om al hun bases te dekken.
Lees verder bij de bron:
rightoftheright.com/5g-emfs-at-glastonbury-music-festival-site-causing-nose-bleeds-headaches-digestive-disorders/

Of het waar is weet ik niet, heb wel wat kunnen natrekken en er zijn inderdaad wat incidenten geweest daar.


In bovenstaande verhaal, wel interessant, staat helaas niets over de gemeten stralingsintensiteiten en er staat niets over de gebruikte (5G ?) frequenties. Dat lijkt me toch wel essentieel om te weten.Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie