Petitie tegen 5G haalt drempel voor Duits parlement

dinsdag, 09 april 2019 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: www.telecompaper.com/nieuws/petitie-tegen-5g-haalt-drempel-voor-duits-parlement--1287973
8 april 2019

Een petitie aan het Duitse parlement om de verdeling van de 5G-frequenties te staken heeft 54.643 handtekeningen opgeleverd. Dat is boven de drempel voor inhoudelijke behandeling, meldt milieu-campagnegroep 'Diagnose: Funk'. Het Duitse parlement kan besluiten om de procedure voor het toekennen van 5G-frequenties op basis van ''wetenschappelijk gerechtvaardigde twijfels over de veiligheid van deze technologie'' te schorsen, aldus het verzoekschrift.

Wetenschappers en artsen hebben gewaarschuwd voor een landelijke invoering van 5G mobiele normen, aldus de petitie. In het bijzonder gebruikt de nieuwe 5G-standaard millimetergolven tot 200 GHz. Deze straling wordt geabsorbeerd door de menselijke huid of plantenbladeren, met het risico van kanker, cellulaire stress en genetische veranderingen, naast andere ziekten, volgens de groepen achter de petitie tegen 5G.

Zie ook:
www.telecompaper.com/news/germans-petition-parliament-to-stop-5g-auction-on-health-grounds--1287962

en
emfrefugee.blogspot.com/2019/04/54000-germans-petition-parliament-to.html .Lees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie