Samsung Heeft Test Met 5G-netwerk In Japanse Trein Met Succes Afgerond

zondag, 03 december 2017 - Categorie: Berichten Internationaal

Bron: www.androidics.nl/nieuws/33994/samsung-heeft-5g-netwerk-japanse-trein-met-succes-afgerond/
2 dec. 2017

Samsung heeft samen met provider KDDI een test uitgevoerd, waarbij een internetsnelheid van 1,7 gigabit per seconde werd gerealiseerd in treinen in Japan. Deze snelheid is te danken aan de nieuwe 5G-technologie.

Samsung heeft op zijn website bekendgemaakt dat het bedrijf met succes een 5G-verbinding heeft opgezet in treinen in Japan. Dankzij deze 5G-verbinding werd een internetsnelheid gemeten van 1,7 Gbps terwijl de trein ruim honderd kilometer per uur reed.

Met de test wil Samsung aantonen dat 5G-apparaten kunnen helpen bij een betere wifi-verbinding in de trein. Tijdens de test werd een camera gebruikt die 4K-beelden opnam en over het netwerk verzond. Ook toonde de test aan dat een video met 8K-resolutie zonder problemen gedownload kon worden.

De ontwikkelingen van 5G zijn vol in gang en het is de bedoeling dat in 2020 een werkend 5G-netwerk beschikbaar is in verschillende steden in Europa en Nederland.

Er staat 'met succes' en daar kunnen we het niet mee eens zijnLees verder in de categorie Berichten Internationaal | Terug naar homepage | Lees de introductie