Korting om te dineren zonder telefoon

woensdag, 22 augustus 2012 - Categorie: Berichten Belgie

Bron: De Standaard 20 aug. 2012

Korting om te dineren zonder telefoon

Auteur: Andy Stevens

Korting om te dineren zonder telefoon

Uit eten gaan is voor steeds meer mensen niet compleet zonder check-in op Foursquare en foto op Facebook. Het Amerikaanse Eva Restaurant heeft daar iets op gevonden: wie zijn telefoon bij het binnenkomen inlevert, krijgt 5 procent korting op de rekening.

Restaurantuitbater Mark Gold zegt in Amerikaanse nieuwsmedia dat hij met deze actie hoopt dat klanten van Eva Restaurant in Los Angeles opnieuw zullen genieten, zowel van hun maaltijd als van het gezelschap van hun tafelgenoten.

'Het gaat echt niet over klanten die andere klanten zouden storen. We willen in ons restaurant een huiselijke sfeer creëren, en willen dat mensen opnieuw met elkaar contact zoeken', laat Gold optekenen. 'Dit gaat over mensen die kunnen samenzitten zonder de afleiding van een telefoon.'

Zowat de helft van de klanten van het restaurant gaat in op het aanbod om de telefoon tijdelijk in te ruilen voor een extra korting. Benieuwd of deze PR-stunt ook zal overwaaien naar andere eetgelegenheden.

Voor het originele artikel met de test of u uw telefoon zou inleveren tegen korting op uw diner (met de verrassende uitslag) zie:
www.standaard.be/mobilia/cnt/DMF20120820_064 .Lees verder in de categorie Berichten Belgie | Terug naar homepage | Lees de introductie