NMBS stelt WiFi overal beschikbaar in 5 stations

woensdag, 01 februari 2012 - Categorie: Berichten Belgie

Bron: Het Nieuwsblad 31 jan. 2012

NMBS stelt WiFi overal beschikbaar in 5 stations

Vanaf dinsdag hebben internetgebruikers in 5 stations over de hele oppervlakte van die stations toegang tot draadloos internet (WiFi). Dat maakte de NMBS-holding bekend. Telenet internet-klanten kunnen gratis surfen, andere gebruikers krijgen toegang tegen betaling.

Sinds 2005 bood NMBS-holding in samenwerking met Telenet in alle grote stations in welbepaalde zones toegang tot WiFi. Vanaf nu is het echter mogelijk om op eender welke plek in de stations Brussel-Noord, -Centraal en -Zuid, Antwerpen-Centraal en Luik-Guillemins te surfen via het uitgebreidere netwerk van Telenet.

Vanaf mei 2012 zullen de klanten van in totaal 71 stations over dezelfde mogelijkheid beschikken, belooft de NMBS-holding.

Alle gebruikers krijgen gratis toegang tot realtime-reisinformatie via de site www.hetstation.be. Telenet internetklanten kunnen gratis surfen via de Telenet-hotspots, andere surfers kunnen internettoegang krijgen door Telenet-vouchers aan te kopen of via afrekening met een kredietkaart. Dat kunnen ze op de openingspagina die verschijnt als men WiFi gebruikt in de stations.

Voor het originele bericht zie:
www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120131_136 .Lees verder in de categorie Berichten Belgie | Terug naar homepage | Lees de introductie