Van Quickenborne en de telecomindustrie

woensdag, 28 december 2011 - Categorie: Berichten Belgie

Bron: BdS 21 dec. 2011

Van Quickenborne en de telecomindustrie

Luc Windmolders, corporate affairs director bij KPN Group Belgium, wordt kabinetschef bij vicepremier en minister van pensioenen Vincent Van Quickenborne (Open Vld).

De Limburger Luc Windmolders was sinds september 2007 aan de slag bij KPN Group Belgium als Corporate Affairs Director. Sinds begin 2010 zetelde hij ook in de raad van bestuur van telecomassociatie ECTA.

Nochtans is de stap naar de politieke wereld niet zo onlogisch voor Windmolders. Tussen 2000 en 2007 was hij immers al raadgever op het kabinet van premier Verhofstadt, onder meer voor wat betreft arbeidsmarkt, sociale zekerheid en e-government. Windmolders haalde een diploma Rechten aan de KU Leuven.

KPN Group Belgium verloor enkele weken geleden ook al Bart Vandesompele, hoofd 'Corporate Communications, die er zijn ontslag gaf. Hij zei toe zijn aan nieuwe uitdagingen.

Voor het origineel zie:
www.beperkdestraling.org/index.php?option=com_content&view=article&id=409:van-quickenborne-en-de-telecomindustrie&catid=43:nieuws-algemeen .Lees verder in de categorie Berichten Belgie | Terug naar homepage | Lees de introductie