Schooluniform beschermt kinderen tegen straling GSM.

maandag, 17 augustus 2009 - Categorie: Berichten Belgie

Opm. Stopumts:
Een raar idee. GSM uitzetten bij binnenkomst school is beter. Geen mobieltjee aan je kinderen meegeven nog beter. ''Pas de portable dans mon cartable! Of zoals ze in de Amsterdamse Pijp zeggen: ''H Sint, geen mobieltje voor mijn kind''.''


Bron: Het Laatste Nieuws 17 aug 2009

Schooluniform beschermt kinderen tegen straling gsm's

Een textielbedrijf in Wit-Rusland ontwikkelde een speciaal schooluniform dat kinderen beschermt tegen de elektromagnetische straling van gsm's. Het bevat namelijk een zakje waarin ze hun telefoon kun stoppen en zo de straling blokkeert.

Zakjes
Dit uniform heeft wel enkele minpunten: het werkt alleen als ieder kind hetzelfde uniform draagt en ook werkelijk zijn gsm hierin bewaart. Want als klasgenoten deze gadgets in hun tas bewaren haalt de maatregel weinig uit. Volgens experts is het toch een betere manier om het probleem aan te pakken dan andere maatregelen als het verbod op het dragen van gsm's in Tadzjikistan.

Ondergoed
Dit uniform is echter niet de eerste poging om met kledij elektromagnetische straling te weren. In 2007 ontwikkelde een ondergoedfabrikant slips voor mannen die de geslachtsdelen beschermen. (ep)

Voor het originele bericht zie:
www.hln.be/hln/nl/38/Je-Kinderen/article/detail/971947/2009/08/17/Schooluniform-beschermt-kinderen-tegen-straling-gsm-s.dhtml .Lees verder in de categorie Berichten Belgie | Terug naar homepage | Lees de introductie