Omega Pharma zou chip tegen straling gsm ontwikkeld hebben (+ opm. stopumts).

woensdag, 10 december 2008 - Categorie: Berichten Belgie

Bron: tijd.be 9 december 2009

Omega Pharma lanceert chip tegen straling gsm

Het bedrijf Omega Pharma heeft dinsdag de E-Waves Phone Chip gelanceerd. Deze chip zou via interferentietechnologie de potentieel schadelijke straling van gsm-toestellen neutraliseren.

(belga) - De E-Waves Phone Chip stuurt een tegengolf uit die de potentieel schadelijke stralen neutraliseert. De chip werkt zonder batterijen en wordt bevestigd op de gsm ter hoogte van de gsm-batterij. Eenmaal aangebracht kan de chip niet meer voor een andere gsm gebruikt worden.

Volgens dr. Peter Aelbrecht, die samen met zijn zakenpartner bij More Energy Solutions de chip ontwikkelde, groeit er internationaal een wetenschappelijke consensus dat een regelmatige blootstelling aan hoogfrequente straling (gsm, gps, wifi) schadelijk kan zijn.

De consensus werd op 8 oktober dit jaar versterkt met de publicatie van de tussentijdse bevindingen van de wereldwijde ''Interphone'' studie over de gevolgen van stralingen in opdracht van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Uit de studie blijkt dat er een rechtstreeks verband is tussen de plaats van een tumor en de plaats van een mobiele telefoon tijdens het bellen. In Zweden nam de kans op kwaadaardige tumoren na minstens 10 minuten bellen met 60 pct toe. In Noorwegen was dat 39 pct.

Als reactie op die resultaten keurde het Europees Parlement met overgrote meerderheid een aantal strengere veiligheidsmaatregelen voor mobiele telefoons goed. In België kwam er een verbod op de marketing van kindergsm's.

Voor het oorspronkelijk bericht en de vele reacties zie:
www.tijd.be/nieuws/ondernemingen_chemie_farma/Omega_Pharma_lanceert_chip_tegen_straling_gsm.8116082-429.art .

of:
www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/539129/2008/12/09/Omega-Pharma-lanceert-chip-tegen-schadelijke-straling-gsm.dhtml .

Opm Stopumts:
Stopumts staat zeer terughoudend tegenover deze berichten. Uit ervaringen van elektrosmogslachtoffers kunnen wij vaststellen dat er slechts drie betrouwbare mogelijkheden zijn om elektrosmog te ontgaan:
1. De bron uitzetten
2. De bron afschermen
3. De bron ontvluchten.
Helaas is de derde mogelijkheid in Nederland inmiddels een onmogelijkheid geworden.

Stopumts is dus van mening dat alle maatregelen behalve afschermen, uitzetten of wegwezen wetenschappelijk onzin zijn.
Chips, poeders, figuren, het zijn allemaal verzinsels.
Ze werken niet en ze kunnen niet werken.Lees verder in de categorie Berichten Belgie | Terug naar homepage | Lees de introductie