Telenet start dochtermerk Tadaam met internet en tv voor thuis via 4G

woensdag, 04 september 2019 - Categorie: Berichten Belgie

Bron: www.telecompaper.com/nieuws/telenet-start-dochtermerk-tadaam-met-internet-en-tv-voor-thuis-via-4g--1306712
3 sept. 2019

De Belgische telecom- en internetprovider Telenet heeft in stilte dochtermerk Tadaam in de markt gezet. Het dochtermerk biedt onbeperkt internet en televisie voor thuis. Opmerkelijk is dat de verbinding wordt geleverd via het mobiele netwerk van Telenet. Om gebruik te kunnen maken van de dienst is niet meer nodig dan een stopcontact. Voor de installatie is niet langer een installateur nodig omdat de internetverbinding direct beschikbaar is zodra de stekker van het modem in het stopcontact wordt gestoken. Het abonnement is daarbij maandelijks opzegbaar.

Klanten van Tadaam kunnen de apparatuur ook buitenshuis gebruiken. Overal waar een stopcontact voorhanden is, levert Tadaam internet en televisie via het mobiele netwerk.

Klanten kunnen kiezen uit twee abonnementen. Het standaard abonnement kost EUR 40,00 per maand en voorziet in onbeperkt (mobiel) internet met een maximale snelheid van 30 Mbps en HD televisie met 30 kanalen voor één scherm met de optie om tv-programma's te kunnen opnemen en pauzeren. Voor EUR 10,00 per maand extra wordt de maximale internetsnelheid verhoogd naar 50 Mbps en is het mogelijk om op drie schermen tegelijk tv te kijken.

Om gebruik te kunnen maken van Tadaam wordt een mobiele router geleverd. Televisie wordt geleverd middels een stream over de mobiele internetverbinding met ondersteuning voor diverse smart tv's, de Apple TV, Chromecast, smartphones en tablets.

Alles wordt geleverd via het mobiele netwerk en dat betekent dus een hogere stralingsbelasting, ook voor de omgeving.Lees verder in de categorie Berichten Belgie | Terug naar homepage | Lees de introductie