Boilers met een “telecomlink”, lees: met een ingebouwde zendantenne

maandag, 09 januari 2017 - Categorie: Berichten Belgie

Bron 1: www.facebook.com/hashtag/slimishetnieuwedom?source=feed_text&story_id=1178677158918911
9 jan. 2017


Boilers met een “telecomlink”, lees: met een ingebouwde zendantenne die bewoners en buren continu blootstelt aan kankerverwekkende en neurotoxische straling. #slimishetnieuwedom

“Boilers zijn erg geschikt als alternatief, dachten ze bij Restore, een Belgisch bedrijf dat zich al jaren toelegt op het afstemmen van de vraag en het aanbod naar elektriciteit bij bedrijven. Nu betrekken ze ook de particulieren bij dat proces. Doel is het stroomverbruik om water op te warmen van op een afstand te besturen.”

“Samen met de Nederlandse fabrikant Itho Daalderop heeft Restore een nieuwe generatie warmwaterboilers ontwikkeld. Daarin zitten een stukje software van Restore en een telecomlink die toelaat de toestellen van op een afstand te bedienen.”

“Tegen eind dit jaar willen we 10.000 slimme boilers bij de gezinnen brengen’, zeggen Pieter-Jan Mermans en Jan-Willem Rombouts, het topduo van Restore.”

“Het boilerplan van Restore is de blikvanger van de smart city-proeftuin van het Antwerpse stadsbestuur, het Vlaamse gewest en het Leuvense onderzoeksinstituut Imec. Die proeftuin omvat alvast de installatie van 15 slimme boilers.”

Bron 2: www.standaard.be/cnt/dmf20170105_02659996
9 jan. 2017

Elektrische boilers doen ook straatlichten branden


Uw elektrische boiler zal binnenkort niet meer alleen dienen om het water thuis op te warmen. Hij zal ook meehelpen om buitenshuis de lichten brandend te houden. Een slim plan van het Belgische bedrijf Restor.

Zie verder de tweede link. Weer iets om op te letten. Zelfs een boiler is niet veilig meer.Lees verder in de categorie Berichten Belgie | Terug naar homepage | Lees de introductie