Opschudding over resonantie therapie

zondag, 21 februari 2016 - Categorie: Artikelen

Bron: beyondmedicine.nl/opschudding-in-de-waarheid-over-resonantie-therapie/
17 febr. 2016

Opschudding in de waarheid over resonantie therapie


Een enorme doorbraak: aangetoond dat Resonantie frequenties kankercellen kunnen doden.

Anthony Holland, Professor en Director of Music Technology bij Skidmore College in New York, Verenigde Staten en zijn collega-onderzoekers ontdekten dat door het creëren van aangepaste digitale elektronische signalen ze kankercellen en Methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) kunnen doden. In hun laboratoriumexperimenten gebruikte het team oscillerende Pulsed Electric Fields (OPEN). Resonerende trillingen die in een korte tijd cellen zoals bij alvleesklierkanker, leukemie, eierstokkanker en de gevaarlijke antibioticaresistente bacterie MRSA kunnen doden.

Holland creëerde een apparaat dat plasma pulserend licht gebruikt om de juiste elektronische frequentiesignalen uit te zenden en hiermee trillingen in specifieke micro-organismen te induceren. Uit het onderzoek is gebleken dat niet alleen de trilling van een biologisch levend micro-organisme te veranderen is door een elektronisch signaal, maar de frequentie van het elektronische signaal ook kan worden gebruikt om verschillende soorten micro-organismen aan te vallen.

Voor video's zie link bovenaan

Tevens blijkt uit het onderzoek dat de frequenties die echt iets veranderen duizenden keren hoger liggen dan die van de tot nu toe gebruikte resonantie-apparaten. Wat natuurlijk te denken geeft over de echte werking van deze apparaten. Daarnaast geeft het onderzoek aan dat de overeenkomstige frequentie de cel vernietigt en niet geneest, wat de huidige apparaten-gebruikers juist wel zeggen.

Je vindt hieronder een TED-toespraak van Anthony Holland waarin hij zijn ontdekkingen onthult. Vanaf halverwege zijn toespraak toont hij prachtige video’s van de verschillende kankercellen die reageren op harmonische frequentiecombinaties . Het kostte de onderzoekers meer dan 15 maanden uitproberen van honderden frequenties en combinaties om de juiste te vinden: die met de potentie om kankercellen te doden. Hollands doel is een behandeling die kan worden gebruikt om kankercellen te breken en hiermee kankerpatiënten te genezen; pijnloos en zonder toxische chemotherapie.

novobiotronics.com/Cancer1.html
novobiotronics.com/CancerResults1.html


Hier kwam de volgende reactie op:

Hallo Leendert,

*opschudding resonantie therapie.*

Dit had ik al in 2011 op mijn website geplaatst:
www.milieuziektes.nl/Pagina161.html
Eerst op 05-07-2011 en later een aanvulling op 21-11-2011.

Zelf hebben wij 17 jaar ervaring met bioresonantie therapie en hebben daarvoor verschillende apparaten.

Momenteel hebben wij veel succes met de NLS systemen, die niet alleen kunnen behandelen, maar nog belangrijker, ook precies en juist kunnen diagnosticeren, beter dan in ziekenhuizen.
Zie:
www.hetbitje.nl/BitjeE201411p.pdf
en
www.hetbitje.nl/bitjeE201509.pdf

Een aantal elektrosensitieven die ik ermee behandeld heb gaat het veel beter, en er zijn er zelfs bij die zelf zo'n systeem hebben aangeschaft, en mij berichten dat hun gevoeligheid enorm heeft afgenomen.

Met vriendelijke groeten,
Charles Claessens
www.milieuziektes.nl
www.milieuziektes.be

Charles heeft gelijk dat er er veel op dit gebied gedaan is, zoveel dat het bijna ondoenlijk is alles uit elkaar te halen.Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie