Niet naar school vanwege de straling

dinsdag, 27 oktober 2015 - Categorie: Artikelen

Bron: artikel in BN DeStem 27 okt. 2015

In:

www.stopumts.nl/pdf/Jay%20BN%20De%20Stem,%2027-10-2015.pdf

een schrijnend verhaal van Flynn, een 13-jarige scholier die al acht maanden thuis zit vanwege de straling op school. In het verhaal de problemen met de ontkennende overheid die geld verdienen aan draadloze communicatie belangrijker vindt dan gezondheid van de burgers.
Ook verdere problemen onder meer ten gevolge van elektrogevoeligheid van de moeder van Flynn en de tegenwerkende omgeving worden in het artikel behandeld.

Onze complimenten voor BN De Stem die dit geplaatst heeft.

Ondertussen kennen wij (StopUMTS), voor een deel persoonlijk en voor een deel per e-mail, drie andere gezinnen in Nederland met niet naar school gaande kinderen, vanwege de ernstige lichamelijke klachten veroorzaakt door de WiFi en andere draadloze verbindingen op school. Alle drie die gezinnen proberen nu een woonplek in een ander land te vinden.
Van één van de gezinnen weten we dat de dochter niet meer buitenshuis kan rondlopen vanwege de te hoge stralingsdichtheid aldaar.
Ook kennen we nog een vierde gezin wat om die reden al naar het buitenland verhuisd is.

Zie ook:
www.nationaleonderwijsgids.nl/speciaal-onderwijs/nieuws/29955-moeder-geeft-kind-thuis-les-vanwege-ziekmakende-straling-op-school.htmlLees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie