Britse expert waarschuwt tegen wifi: “Overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot”

zaterdag, 15 augustus 2015 - Categorie: Artikelen

Bron: www.ninefornews.nl/britse-expert-waarschuwt-tegen-wifi-overheden-stoppen-dit-al-40-jaar-in-de-doofpot/
14 aug. 2015


Een Britse expert op het gebied van microgolfstraling waarschuwt voor de schadelijke effecten van wifi. Barrie Trower is een natuurkundige die voor de Britse marine en militaire inlichtingendienst onderzoek heeft gedaan naar de invloed van microgolfstraling.

De overheid verzekert ons dat wifi-netwerken veilig zijn, maar volgens Trower is dat onjuist. Er zijn geen veilige stralingsniveaus voor kinderen, zegt hij.

“Ik heb nog nooit iemand ontmoet die de richtlijnen van de ICNIRP (International Commission for Non-Ionizing Radiation Protection) heeft gelezen,” aldus Trower. “Die vertellen ons dat kinderen, ouderen en chronisch zieken gevoeliger zijn voor één of meerdere vormen van blootstelling aan microgolven.”

Waarom kunnen kinderen ziek worden door wifi?

Het duurt jaren voor de bloed-hersenbarrière is gevormd, waardoor bij kinderen gemakkelijk lekkage in de cellen kan optreden door microgolfstraling, zegt Trower. Hij voegt toe dat het immuunsysteem, dat het lichaam beschermt tegen schadelijke invloeden, 18 jaar nodig heeft om zich te ontwikkelen.

Op alle scholen waar de expert is geweest worden dezelfde symptomen gemeld: vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid, borstpijn en zichtproblemen.

Waarom worden de waarschuwingen genegeerd?

“De overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot,” legt Trower uit. “Ze wisten van deze gevaren toen het eerste onderzoek decennia geleden werd gepubliceerd. Ze zijn bang voor rechtszaken als ze toegeven dat dit gevaarlijk is. Ondanks al het onderzoek waaruit blijkt dat microgolfstraling gevaarlijk is, heeft geen enkel telecombedrijf het ooit toegegeven.” Is wifi volgens jou schadelijk? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie