Overmaat Hg uit je lichaam verwijderen e.a.

zaterdag, 01 augustus 2015 - Categorie: Artikelen

Bron: sites.google.com/site/wifivluchteling/actueel
30 juli 2015


De vlag gaat hier uit! Uit de DMPS mobilisatietest is gebleken dat de kwikzilverwaarde in de urine goed is. Er zit nog wel te veel koper in. De arts in Wesel adviseerde nog een aantal DMPS injecties intraveneus zodat dit ook binnen de norm valt.
Even op een rijtje:
- Dmps mobilisatietest op 27-01-2014: kwikzilver 147 ug/ g Creatinine
koper 1884 ug/ g Creatinine
- Dmps mobilisatietest op 24-07-2015: kwikzilver 15,3 ug/ g Creatinine
koper 1673 ug/ g Creatinine
* kwikzilver norm: > 50ug/ g Creatinine
* koper norm: > 1000 ug/ g Creatinine

Dit betekent dat DMPS dus inderdaad zware metalen uit het lichaam haalt. Dat is zeer gunstig omdat ik daardoor beter in staat zal zijn de Lyme te behandelen. Volgens dr. Klinghardt gebruiken de spirocheten de zware metalen als bescherming zodat ze moeilijk te bestrijden zijn.
Ik ben geneigd om nog een andere conclusie te trekken.
Nog steeds ben ik zeer elektrosensitief. De kans dat dit veroorzaakt is en in stand gehouden wordt door de Lyme is groot. En dat de dus de rol van metalen in je hersenen hier minder aan bijdragen. Klinghardt zegt dat de spirocheten elektrosensitief zijn. Ik ga dus nog meer inzetten op de Lyme behandeling.

Dit ter informatie omdat vergiftiging met zware metalen onder meer in verband gebracht wordt met EHS.

Aanvulling van een lezer:


Heel belangrijk acht ik de melding omtrent koper en mi's irt tot waterleiding(en).
Er zijn zeker veel kwikbelasten(den) maar mbt koper zal deze groep groter zijn.
Koper is het lichtste zwaar-metaal binnen de toxicologie, dus heeft men na lood (leidingen) voor koper gekozen. Het blijft echter een zwaar-metaal.

Mbt ontgiften van kwik middels DMPS-mobilisatie: dit betreft niet alleen 'mobilisatie'; het betreft ook 'provocatie' en 'chelatie'. Russich van oorsprong (zoals ook DMSA) en dient onder deskundige begeleiding te worden gebruikt ivm een sterk beroep op (vooral) de nieren. Zie hiervoor het werk van Dr. Daunderer en zijn boek(je) 'Amalgam'.

Tot slot: er zijn (ik heb dat ervaren) zich 'biologisch tandarts' noemende tandartsen, welke immer nog onvoldoende weet hebben van verantwoord vervangen van amalgaam-vullingen, laat staan verantwoorde detoxificatie.Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie