Huidkanker: Wetenschappers: kanker door zonlicht een mythe..!!

maandag, 15 juni 2015 - Categorie: Artikelen

Bron: www.wanttoknow.nl/gezondheid/wetenschappers-kanker-door-zonlicht-een-mythe/ .
11 juni 2015

Een interessant artikel. Enkele stukjes eruit:


Wij hebben zon nodig,
het zonlicht zorgt voor de aanmaak van Vitamine D in ons lichaam. En geloof het of niet, maar juist deze Vitamine zorgt voor het aanjagen van ons immuunsysteem..!! Dus het is niet zo verwonderlijk als de zon een stuk minder of helemaal niet schijnt, in de herfst en winter dus, we snel ziek worden.. Ons immuunsysteem zit even in een dip..! Kijk voor een artikel hierover HIER van de hand van Peter Toonen..

Gezondheidswetenschappers en -deskundigen zijn de resultaten van een wetenschappelijke studie aan het bestuderen, die de keiharde conclusie opleverde, dat vrouwen die in de zomer een overvloedig zonnebad vermijden, een 2x hoger sterftecijfer blijken te hebben, dan vrouwen die elke dág zonnebaden..! De studie werd uitgevoerd aan het ‘Karolinska Instituut’ in Zweden, en omvatte een groep van maar liefst 30,000 vrouwen, die meer dan 20 jaar zijn gevolgd. .

Zonnebrandmiddelen veroorzaken juist huidkanker..!
Deze ‘beschermers tegen zonneschijn’ staan al lang als ‘verdacht’ te boek. Het blijkt dat middelen die in de zonnebrandmiddelen zitten, vaak niet de gezondheids-schoonheidsprijs verdienen, inzake veiligheid voor het lichaam. Als je bedenkt dat je huid je grootste orgaan is, dan besef je ook dat die zonnebrand natuurlijk niet alleen op je huid blijft zitten, maar door je hele lichaam wordt opgenomen..! Onderzoekers wijzen erop dat deze zonnefilters feitelijk dus meer kwaad dan goed: ze houden de positieve kracht van de zon bij je weg. Daarnaast geven deze crèmes en oliën je lichaam een opdoffer met een chemische cocktail van stoffen, die helemaal niet bedoeld zijn om door je lichaam te worden opgenomen..!

Voor het volledige artikel zie bovenstaande link. Het effect van RF straling op het vergroten van de kans om huidkanker te krijgen wordt niet vermeld. Daarover hebben we eerder op StopUMTS gerapporteerd, zie:

Artikelen/9102/huidkanker_before_the_bubble_bursts..._paperback_%E2%80%93_march_2_2015_by_%C3%96rjan_hallberg?
en
Artikelen/8391/huidkanker_fm_radio_and_tv?
en
Artikelen/7303/melanomen_zonlicht_en_rf_straling .Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie