VIDEO Prof. Pall: Hoe wifi, slimme meters en smartphones schade toebrengen aan ons lichaam

maandag, 08 december 2014 - Categorie: Artikelen

Bron: www.ninefornews.nl/video-hoe-wifi-slimme-meters-en-smartphones-schade-toebrengen-aan-ons-lichaam/ .
8 dec. 2014


De overheid en de telecomindustrie beweren dat draadloze technologieën ongevaarlijk zijn. Die uitspraak is aantoonbaar onjuist, stelt professor emeritus Martin L. Pall van de Washington State University.

Terwijl sommige overheden zich blijven verstoppen achter ‘verouderde’ modellen die decennia geleden zijn opgesteld door de industrie, legt natuurkundige, geneticus en celbioloog professor Martin L. Pall uit dat bekend is op welke manier deze technologieën schade veroorzaken.

Pall laat zien hoe slimme meters, smartphones en andere apparaten die microgolfstraling uitzenden, de volksgezondheid in gevaar brengen. Hij legt uit dat de jongsten onder ons het meeste gevaar lopen en dat we onszelf moeten gaan beschermen.

Na tientallen jaren onderzoek is professor Pall tot de conclusie gekomen dat:

... Microgolven mensen door middel van mechanismen op celniveau beschadigen. Dat gebeurt al bij waarden die ver onder de huidige stralingslimieten liggen
... Deze biologische mechanismen verantwoordelijk kunnen zijn voor het toenemende aantal ‘onverklaarbare ziektes’ zoals acute hartstilstand, het chronischevermoeidheidssyndroom, een verzwakt immuunsysteem, fibromyalgie, posttraumatische stress en DNA-schade
... De effecten alle meercellige dieren kunnen beïnvloeden en bewezen zijn bij mosselen
In de laatste twee minuten van de onderstaande presentatie worden enkele van de vele wetenschappelijke studies over dit onderwerp genoemd. We hebben nu zonder twijfel te maken met een nieuwe milieuvervuiler die grote gevolgen heeft voor de menselijke gezondheid, aldus Pall.

De studie van professor Pall over elektromagnetische velden en hun rol bij voltage-gereguleerde calciumkanalen is uitgeroepen tot één van de belangrijkste geneeskundige onderzoeken van 2013.

Onderstaande presentatie is op 18 oktober opgenomen tijdens het Arne Naess Symposium in de Noorse hoofdstad Oslo.

Voor de video zie bovenstaande link; ook in:
yournewswire.com/video-how-wifi-other-emfs-cause-biological-harm/ .Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie