Amalgaam en EHS

donderdag, 19 juni 2014 - Categorie: Artikelen

Bron: sites.google.com/site/wifivluchteling/actueel .
Ingezonden verzoek om te plaatsen
19 juni 2014


Milieu-giften spelen een grotere rol dan men (in het algemeen) denkt. Zo is het giftige kwikzilver (zit in amalgaam vullingen) zeer ziekmakend. Helaas is er, net als bij de misdadige, smerige telecomindustrie, een enorme doofpot-affaire. Kritische wetenschappers hebben allang de noodklok geluid over amalgaam. Soms met als resultaat zij door de amalgaamindustrie in het verdachtenbankje zijn geplaatst en vervolgens geen financiering meer konden vinden voor hun belangwekkend onderzoekswerk. Oeps, waar kennen we dat ook alweer van? Juist ja, de telecomindustrie gaat net zo smerig te werk als het gaat om het ontkennen en bagatelliseren van de ziek makende effecten van straling. Zowel de amalgaam- als de telecomindustrie: het interesseert hen niet hoeveel mensen ziek worden. Ze willen alleen maar grof geld verdienen en gaan daarbij over lijken.
Ik heb een document toegevoegd (‘zware metalen en uitleiding’) van dr. Klinghardt. Dr. Klinghardt is een gerespecteerd arts die al veel mensen succesvol heeft behandeld, o.a. voor Lyme. Voor zover ik weet, wordt het hem niet moeilijk gemaakt door de amalgaam-industrie. Hij is jaarlijks in Duitsland voor lezingen, een aanrader. Helaas kan ik niet gaan i.v.m. de ernstige EHS-klachten). Maar er valt veel te lezen op het internet.

Het document is te vinden bij:
www.power-for-life.com/Schwermetall-Ausleitung/schwermetall.html#Hinweise .

Fors geschreven, maar wel terecht en geplaatst omdat toxische vergiftigingen net zoals MCS en Lyme vaak optreden in combinatie met EHS. Gelukkig wordt amalgaam tegenwoordig vrijwel niet meer gebruikt door tandartsen. Maar vroeger vertelden ze wel dat amalgaam geen enkel risico voor de gezondheid opleverde.

Zie ook:
Artikelen/8418/how_8_industries_have_swayed_science_at_the_expense_of_public_health .

Bij te hoge kwik en zilverconcentraties in het lichaam is ontgiften aan te raden, zeker voor EHS personen.Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie