VIDEO: Mobiele telefoons en kanker, een simpel verband..!!

maandag, 20 januari 2014 - Categorie: Artikelen

Bron: www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/mobiele-telefoons-en-kanker-een-simpel-verband/ .
14 jan. 2014

Een interessante en overduidelijke video. De Nederlandse vertaling van het transcript overgenomen van WanttoKnow:


Mobieltjes ‘koken het brein’; de hersentumor wordt de dodelijke kinderziekte nummer één; en een uitgelekt memo geeft toe dat de wetenschap feitelijk een ‘wargame’ speelt. (in commerciële setting bewegingen te simuleren als er vanwege een verandering in de situatie competitie ontstaat). Zoek de waarheid in de feiten die zijn ontdekt met voormalig senior adviseur van het Witte Huis, Devra Davis, editor/klokkenluider Anthony Gucciardi, overleverende van de een ‘mobiele telefoontumor’, Bret Block, de editor van Microwave News Louis Sletig, top radiologisch bioloog Dariusz Leszczynski en Ellie Marks, wiens echtgenoot Alan de industrie aanklaagt vanwege zijn hersentumor.

RT; Mijn naam is Daniel Bushell. Groepsvorderings-rechtszaken ingediend tegen mobiele telefoon fabrikanten. Te verwachten….

Aankondiger: Verzekeraars weigeren openlijke aansprakelijkheid voor mobiele telefoons. De waarschuwing ligt diep in uw mobieltje begraven. En brengen de volgende catastrofale slachtoffers na tabak en asbest. Keith Philips, die een hersentumor heeft overleefd zegt: “Ik hield mijn mobieltje altijd op de plek waar de tumor kwam te zitten”.

Stuart Cobb, die een hersentumor heeft overleefd zegt:“Ik hield ‘m altijd aan de rechterkant, precies hier. De industrie had al heel lang geleden een waarschuwing op die dingen moet zetten.

RT: “Professor Dariusz leszczynski is een van ‘s werelds toonaangevende straling biologen en moedig. Hij wist dat telefoon fabrikanten zijn carrière wilden afbreken vanwege zijn baanbrekende onderzoeken die bewijzen dat mobiele telefoons biologische schade veroorzaken. Professor Leszczynski sluit zich bij ons aan, “Fijn u te zien. Hoe reageerde de industrie?”

Prof. Dariusz Leszczynski, Straling en Nucleair Safety Authority, Finland: “Tot nu toe heb ik geen smaad campagne ervaren. Maar in mijn geval heeft de industrie zijn invloed gebruikt om te voorkomen dat mijn onderzoeksprojecten werden gefinancierd.”
RT: “Maar studies als die van professor Leszczynski maken het voor top neurochirurgen mogelijk een absolute waarschuwing voor mobieltjes ter discussie te stellen. “

Dr. Keith Black, Neurochirurg aan de Cedars-Sinai Mediaal Center: “In feite kookt het de brein”.

RT: “Ellie Marks’ echtgenoot Alan leed aan een behoorlijk geheugenverlies na jarenlang gebruik van zijn mobiele telefoon. Op een nacht rond 2:00 uur kreeg hij een enorme toeval. Chirurgen vonden een tumor ter grootte van een golfbal precies op de plek waar hij zijn mobieltje altijd hield.”

“Ellie, ontzettend bedankt dat je hier wilde zijn. Waarom klagen jij en vele anderen de industrie aan?”

Ellie Marks, echtgenote van een hersentumor slachtoffer: “Er zijn zo, zo veel anderen die hier inmiddels al door zijn overleden en noch steeds aan overlijden en zelfs jonger zijn dan mijn man. Er zijn er zelfs al op 28 jarige leeftijd overleden en de neurochirurgen vertelden dat het hoogst waarschijnlijk werd veroorzaakt door het gebruik van hun mobiele telefoon. We hadden ongeveer 20 steden en staten die dit, net als in San Francisco, in wettelijk geregeld wilden hebben, maar werden door deze industrie gedreigd met rechtszaken.”

RT: “Dit is een foto van Bret Bocook’s hersenen. Het bovenste kwart gedeelte, dat verantwoordelijk is voor de lichamelijke balans, moest worden verwijderd nadat chirurgen ontdekte dat deze enorme tumor op de plek zat waar hij zijn mobieltje vasthield. Een VS landskampioen roeien kan nauwelijks bewegen. Bret, fijn je te spreken, vertel ons over de groepsvorderings rechtszaak tegen de mobiele telefoon industrie.”

Bret Block, hersentumor slachtoffer: “De enige manier om het publiek te informeren tegen grote bedrijven is via rechtszaken. Dat is hoe ze het met roken deden. Pas toen de officieren van justitie van Amerika zich er mee gingen bemoeien en de sigaretten industrie aanklaagden en tot een overeenkomst kwamen, en honderden miljoenen dollars moesten betalen voor bewustmaking van de gevaren van roken. Dat is wat er met mobiele telefoons gaat gebeuren. Het is gewoon ondubbelzinnig categorisch dat deze dingen kanker veroorzaken. En ook, ze willen niet dat jij dat weet. Dit heeft dezelfde beloop als roken. Als je naar roken kijkt, in de jaren ’60 had je doktoren die op tv kwamen en zeiden; “Hé, rook Marlboro, rook dit merk, want het is goed voor je hoest”.

Camel sigaretten reclame: “En zie eens hoe Camel het eens is met je keel”.

De Flintstones sigaretten reclame: ‘ Winston, Amerika’s best verkochte, best smakende gefilterde sigaret!”

Bret Block, hersentumor slachtoffer: “En meer gevaarlijk voor kinderen, omdat hun schedels een stuk dunner zijn. Je kunt in ieder geval geen sigaretten kopen tot je achttiende, maar een vijf jarige kan een mobieltje kopen”.

RT: Jonge kinderen zijn het doelwit van telefoon fabrikanten. Ze zijn nu bezig met mobieltjes voor baby’s.

PCMag telefoon recensie: “De glowPhone voor kinderen van wellicht 5 tot 8 en de flyPhone is voor twintigers.”

RT: Samantha Miller’s begrafenis was op haar achttiende verjaardag. Telefoon gebruik in haar jeugd veroorzaakte in de eerste instantie hoofdpijnen, rapporteerde ‘The Daily Mail’, toen een hersentumor haar fataal werd. In het westen hebben hersentumoren Leukemie overtroffen als de, volgens senator Lyn Allison, nummer één dodelijkste kinderziekte. Maar doktoren waarschuwen dat dit maar het topje van de ijsberg is. Klinische studies ondervonden dat jonge mannen, die hun mobieltje in hun zakken dragen, kleinere kans hebben tot het produceren van nageslacht, terwijl vrouwen deze vaker dragen ter hoogte van hun borst.

Tiffany Frantz, borstkanker slachtoffer: “Ik stopte ‘m altijd in mijn bh.”

RT: Tiffany Frantz kreeg borstkanker toen ze pas 21 jaar was, precies daar waar ze als kind haar mobieltje droeg. Deze plekken markeren de gebieden van Donna Jaynes kanker. Haar doktoren noemen dit een nieuwe broedplaats voor celdeling dat exact past daar waar vrouwen hun telefoon dragen.

Dr. John West, bestuurder, Borstkanker center; “Het is een erg ongewoon patroon waar deze meervoudige kleine kankercellen zich ophopen op de bovenste innerlijke gedeelte van de borst. Ik heb nog nooit eerder zoiets gezien”.

RT: Dit is een straling detector. In normale omgeving rond 30 microvolts/meter (μV/m). Magnetron ovens bereiken 800 μV/m. Wi-Fi routers gebruiken dezelfde straling technologie. Om een film op een PC tablet te laden bereikt het 2,000 μV/m. Sommige van de best verkochte smartphones registreren meer dan duizend keer boven de normale waardes. Verzekeraars zijn gestopt met het dekken van mobiele telefoon fabrikanten voor de volksgezondheid. Verzekeringsmaatschappijen noemen mobieltjes de volgende dodelijke catastrofe na asbest en sigaretten. Telefoon fabrikanten hebben stilzwijgend een wettelijke aansprakelijkheid bijgevoegd. Op Iphones moet je naar “settings” gaan, Genreral, About, aan de onderkant scroll je naar Legal en aan het eind – RF Exposeer, Radiofrequentie Exposeer. Anders dan de andere pagina’s kunnen deze lettertjes niet worden vergroot, maar er staat geschreven; ‘draag de iPhone ten minste 10 mm van het lichaam af.’ Op hetzelfde moment zegt de industrie dat alle studies laten zien dat telefoons volkomen veilig zijn.

Thomas Wheeler, hoofd van de CTIA telefoon lobby; “Radio golven van mobiele telefoons zijn veilig”.

RT; Harvard ethisch professor Lawrence Lessig noemt de door de industrie betaalde studies, die beweren dat telefoon straling onschadelijk is, belangen verstrengeling. Ondertussen doen onafhankelijke wetenschappers overweldigende ontdekkingen van de meest ernstige problemen, van DNA schade tot een verlaging van driemaal het aantal spermacellen, 290 % meer hersentumoren, autisme en geboorte afwijkingen. Voormalig hoofd adviseur van het witte huis en vooraanstaand epidemioloog Dr. Devra Davis heeft deze onderwerpen aan de senaat verklaard. Fijn u te zien. Hoe verklaard u de compleet tegenovergesteld bevindingen tussen de industrie en onafhankelijke studies?

Dr. Devra Davis, auteur van “Disconnect”: “Iedere keer als er een onafhankelijk onderzoek plaats vond deed de industrie drie dingen; ten eerste vielen ze de wetenschappers aan die de onderzoeken deden, ze probeerden hen ontslagen te krijgen, ze probeerden hun onderzoeksgeld stop te zetten of door ze te beschuldigen van fraude. Als dat niet lukte huurden ze andere wetenschappers in die niet bekend waren op dit terrein, die studies van de onderzoekers leken te kopiëren, maar dat in werkelijkheid niet deden. En als al deze dingen faalden, schreven ze een memo waarin werd gezegd dat de mobiele industrie zijn werk heeft gedaan. We denken dat we de wetenschap hebben ge-war-gamed.”

Wetenschap is geen spel of oorlog. We zijn heel serieus als het om onze gezondheid gaat.

RT: War-gaming, die deze Motorola document heeft geopenbaard, is betaald door de industrie om het publiek gerust te stellen.

Norman Sandler, Motorola: “We hebben zorgvuldig dit onderwerp ge-war-gamed”.

RT: Deze prikkel heeft laten zien hoe gemakkelijk het is om valse onderzoeksresultaten af te drukken. Zich hebben voorgedaan als een serieus wetenschapper, leverde John Bohannon een rapport vol met fouten aan en bood geld om het gepubliceerd te krijgen. Wonderlijk genoeg werd dit rapport wereldwijd in meer dan de helft van alle tijdschriften gepubliceerd, terwijl de lezers voorlogen werden dat dit alles uitvoerig is onderzocht. Onderzoek journalist Anthony Gucciardi heeft verschillende gezondheidsschandalen onderuit gehaald, fijn je te zien. Grote bedrijven zullen beslist geen onderzoeksresultaten vervalsen om zo miljoenen levens te riskeren. Hebben we gedocumenteerde precedenten?

Anthony Gucciardi, klokkenluider/editor; “Dit is exact hetzelfde toen Eli Lilly, die in de jaren ’80 wist dat Prozac tot zelfmoord en agressief gedrag leidde, resulteerde in exact het tegenovergestelde effect van wat ze wilden. Ze wisten dat in de jaren ’80 ze het onderzoek zouden doorzetten. Ze deden hun onderzoek en was pas in 2005 door de BBC naar buiten gebracht. Maar toen wilden ze dat hun zakelijke belangen deze studies zouden doen en ze laten vertellen hoe geweldig het was. Ze moesten natuurlijk toegeven dat anti-depressiva’s wel zelfmoord en agressief gedrag veroorzaken, bijna elke schutter staat op hun gericht.
Als deze mobiel telefoonbedrijven worden gedwongen om toe te geven dat straling inderdaad tumoren veroorzaken, dat het dit allemaal veroorzaakt, en ze vermelden het al in hun handboek, het zit er dus wel aan te komen. Maar wanneer het publiek bewust wordt van dit feit, dan zal het erger worden dan anti-depressiva, het zal erger worden dan tabak.”

RT: We hebben de machtige CTIA lobbyist van de telefoon industrie uitgenodigd om dit opgeworpen onderwerp te bespreken. Ze hebben online geweigerd. CTIA telefoon lobby: Bedankt voor uw uitnodiging, maar we zijn niet in staat dit interview te doen.
De meest gerespecteerde journalist van deze industrie is Dr. Louis Sletig, editor sinds 1981 van Microwave news. Louis, fijn met u te praten, er schijnt een parallel te zijn over wat de industrie zegt alle anderen.

Dr. Louis Sletig, Microwave editor: Het hele systeem is kapot. De waarheid wordt niet meer verteld, het is krankzinnig. Weet je, het is heel simpel om te zeggen dat we een fout hebben gemaakt met tabak nadat we weten dat tabak dodelijk is. Het punt is dat er actie moet worden ondernomen.

RT: Er wordt buiten de US actie ondernomen. Frankrijk brengt bekabeld internet weer terug in de scholen in plaats van Wi-Fi. Landen van Duitsland tot Israel en Finland doen moeite om de verkoop te stoppen van mobieltjes aan kinderen. Maar Obama heeft zojuist hoofd industrie lobbyist Thomas Wheeler hoofd van de regelgeving FCC gemaakt. Een voormalig administratief ambtenaar noemt het wederom een verbazingwekkende belangen verstrengeling. Dus de doktoren tenminste ouders willen waarschuwen over de gevaren voor hun kinderen van mobiele telefoons zeggen dat zij hun adem niet in zullen houden. Zoek waarheid in feiten. Dit is de waarheidszoeker..Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie