Spasmofolie: Commentaar op artikel

zaterdag, 07 december 2013 - Categorie: Artikelen

Ingezonder commentaar op het recente artikel over spasmofolie, zie:
Artikelen/7908/straling_leidt_tot_spasmofilie .


Naar aanleiding van artikel over I.C.E.W. op StopUMTS.
Een vos mag dan wel zijn haren verliezen, maar niet zijn streken.

Vele jaren geleden ha iemand van de firma I.C.E.W. (www.icew.be) , die zich specialist noemde op het gebied van vensterfolies, een familie in Kalmthout bezocht.
Hij had de woning gemeten en vanwege hoge straling vastgesteld dat alle ramen van zijn folie voorzien moesten worden. De bewoners vroegen om een verslag evenals een monster van betreffende folie, maar die kregen zij niet. Ook zouden zij niet in staat zijn deze folie zelf aan te brengen, want dat zou gespecialiseerd werk zijn, welke alleen hij kon aanbrengen. Daar men een beetje argwaan kreeg werd mijn hulp ingeroepen.

Toch is het zo, dat iedereen, die een beetje handig is, zelf heel goed een dergelijke raamfolie aan kan brengen.
Het glas wordt natgemaakt, de beschermlaag van de folie afgehaald en de folie tegen het glas gedrukt. Met een aftrekker wordt vervolgens het tussen folie en glas bevindende water, en eventuele luchtbellen weggetrokken. Vervolgens met een Stanleymes de randen afsnijden. Klaar.

De woning stond midden in de bossen tussen vele hoge bomen. Met de beste wil van de wereld kon ik geen hoogfrequente straling vaststellen, en zeker niet om raamfolie aan te bevelen. Ook geen radar.
Ik heb mijn toenmalige rapportage (2003) er nog eens op nageslagen. 0,2µW/m² in de woonkamer en 0,2µW/m² in de slaapkamers, breedbandig met *Spitzenwerte* gemeten.
Wel vond ik aan de achterzijde van de woning, waar de slaapvertrekken waren, statische magneetvelden, waarop ik geadviseerd heb alle bedden wat naar voren te verplaatsen.

Over raamfolie (bv. RDF75 van Biologa) heb ik minder goede ervaringen.
(Over afschermingen zoals verf, afgeschermde kabels, netvrijschakelaars, etc. heb ik een afwijkende mening, gebaseerd op 15 jaar ervaring betreffende extreme gevoeligheid van elektrosensitieven.)
Voorts adviseer ik helemaal geen raamfolie meer, omdat de kozijnen nog straling doorlaten, en vaak ook de muren naast het afschermende dubbelisoleerglas.
Wanneer nodig adviseer ik liever een vitrage, die ramen en muren afschermt.

PS. rugpijn vooral ter hoogte van de nek en de lage rug, gewrichtspijnen, darmkrampen, etc. worden vaak veroorzaakt door de lever, die als eerste orgaan alle elektrosmog te verduren krijgt. Is eenvoudige remedie voor.
PSS. Intracellulaire tekorten meet ik o.a. non-invasive binnen twee minuten.
Tegenwoordig doe ik dat gratis als service bij een bouwbiologisch huisonderzoek.
Alle elektrosensitieven hebben bepaalde tekorten, welke als remedie in mijn 30puntenplan staan vermeld.
PSSS. Om nog meer te weten te komen heb ik gisteren een ander apparaat besteld, waarmee ik hoop in diverse organen, en waar precies in die organen iets mis is, te kunnen meten.
Bijvoorbeeld: vectornls.com/ultrasound.html

Bovenstaande schrijf ik, omdat er nogal wat *praatjesmakers* berzig zijn, die leuk overkomende verhalen opdissen, maar niet weten wat de kern van de zaak is.
Volgende week ga ik 's werelds eerste magnetische directionele richtantenne (1Hz tot 1Mhz, uitbreidbaar tot 30MHz) bij de fabriek ophalen. Vier jaar geleden gevraagd om mijn *dirty air* precies te kunnen meten (ik ben Beta-tester).

Met vriendelijke groeten,
Charles Claessens .
www.milieuziektes.nl .
www.milieuziektes.be .
www.minderstraling.nl .
www.hetbitje.nl .

Met dank aan Charles Claessens, in dit gebied een bekend specialist.Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie