Lage niveaus straling WiFi mobiele telefoons slimme meters gevaarlijk

dinsdag, 24 september 2013 - Categorie: Artikelen

Bron: www.gezondheidenvoeding.nl/elektromagnetische-straling/lage-niveaus-straling-wifi-mobiele-telefoons-slimme-meters-gevaarlijk/ .

Voor de video's waarnaar verwezen wordt zie bovenstaande link


01 oktober, 2012 door Robert van Boxtel

Zelfs lage niveaus van straling zoals bij WiFi, mobiele telefoons en de zogenaamde intelligente elektriciteitsmeters of slimme meters zijn gevaarlijk en de oorzaak van lekken van de bloed-hersenbarrière.

Dit is de conclusie van onderzoekers. Studies over radiofrequentie straling en de effecten op de hersenen tonen dit aan. Ze noemen de resultaten van een aantal onderzoeken “angstaanjagend”.

Het meest zorgwekkend is de conclusies dat zelfs de zwakste blootstelling aan straling het grootste effect veroorzaakt waardoor de bloed-hersenbarrière gaat lekken. Deze bloed-hersenbarrière is de laag van verdediging om onze hersenen tegen infecties en giftige chemicaliën.

Onderzoekers van 13 laboratoria in 6 verschillende landen hebben dezelfde conclusie getrokken. Al na 6 weken blootstelling van proefdieren aan een mobiele telefoon, waren tot twee procent van de neuronen in alle hersengebieden gekrompen en gedegenereerd. En ze nemen aan dat dit het zelfde effect heeft op mensen.

Er wordt vaak als argument gebruikt dat de straling van deze apparaten op zo’n laag niveau is dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Nu blijkt uit onderzoek dat juist deze lage dosering aan straling het meest schadelijk effect heeft.

Lage niveaus straling, zoals WiFi en mobiele telefoons gevaarlijk

Dr Devra Davis, auteur van “Disconnect”, legt dit uit op logische en begrijpelijke manier. Ze toont foto’s van twee cellen, een waarvan DNA is beschadigd door “gamma”-straling (dat is wat werd uitgezonden in Hiroshima na de ontploffing van een Atoombom ) en een andere cel beschadigd door lage pulseren niet-ioniserende straling (die van een mobiele telefoon). Beide cellen zien er erg beschadigd uit in vergelijking met een normale cel, maar ze gaat zelfs verder met te zeggen dat de DNA van de cel blootgesteld aan de gsm-straling ernstiger beschadigd is dan deze die beschadigd is door de Atoombom.

Ook verteld ze dat wetenschappers die dit bekend maakte bedreigd zijn en hun het werken onmogelijk gemaakt wordt. Zijn er misschien mensen en organisaties die dit liever in de openbaarheid zien. Omdat in hun ogen het geld voor de gezondheid van mensen zoals u en ik gaat.

Bekijk onderstaande video over ‘Lage niveaus straling’ en trek je eigen conclusie.
Over wat de industrie heeft gedaan om het te verbergen, en hoe je je gezin kunt beschermen.

Plaatsen intelligente elektriciteitsmeters of slimme meters gevaarlijk.
Ze worden al geprezen in de reclamespots voor wat een gemak deze intelligente elektriciteitsmeters ons zullen brengen. In mei van 2011, is officieel door de World Health Organization erkend dat draadloze straling, zoals uitgezonden door ondermeer “slimme meters” gevaarlijk is en mogelijk carcinogeen (kankerverwekkend). We zijn lang door de grote industrie gefinancierde onderzoeken voor de gek gehouden en nooit van eerlijke informatie voorzien.

Nu toont onafhankelijk onderzoek aan dat deze slimme meters een duidelijke gezondheidsrisico met zich meenemen. Inmiddels zijn er, met name in het buitenland, al tienduizenden “slimme meters” geïnstalleerd. En bij mensen waar dat gebeurd is zijn ziekte gecontracteerd, ondermeer slapeloosheid, huiduitslag, hoofdpijn, of soms nog erger. En velen zijn al gedwongen om hun huis te verlaten als gevolg van effecten op de gezondheid.

In flatgebouwen waar 30 + van deze “slimme meters” werden geïnstalleerd zijn de gevaren nog hoger.

Update: ik las een artikel op Webwereld wat weer een andere potentieel gevaarlijke kan t belicht:
Vijf domme dingen van slimme meters

Bescherm jezelf tegen intelligente elektriciteitsmeters of slimme meters
Ondanks dat de bedrijven inmiddels weten dat deze slimme meters gevaar opleveren gaat het plaatsen hiervan gewoon door. Deze slimme meters geven veel meer door dan alleen maar de eenvoudige meterstand, zie onderstaande video.

Wat kunnen wij zelf doen
Ik denk dat het tijd wordt dat wij in opstand komen, zeker als het op onze gezondheid aankomt, en dit niet langer laten afhangen van de grote industriëlen. Die maar een doel hebben en dat is macht en nog meer geld.

Laten we beginnen met het verspreiden van eerlijk nieuws en het weigeren van deze slimme meters. Verder zullen wij zoveel mogelijk informatie verzamelen over het tegengaan of neutraliseren van de elektromagnetische straling.

Ik heb nog geen slimme meter. Kan ik een slimme meter weigeren?
Ja, dit dient u bij uw netbeheerder aan te geven zodra u bericht krijgt dat uw reguliere meter vervangen wordt door een slimme meter.

Ik heb al een slimme meter. Kan ik het uitlezen blokkeren?
Ja. Als u al een slimme meter heeft kunt u voorkomen dat deze wordt uitgelezen door bij uw netbeheerder de slimme meter “UIT” te laten zetten. U kunt het uitlezen van uw slimme meter door je energie provider ook laten blokkeren door dit telefonisch kenbaar te maken. In dit laatste geval kan uw netbeheerder of eventuele toekomstige leveranciers nog steeds uw slimme meter uitlezen.

Bron onder meer: Preventdisease.com .

Gezocht op:
wifi straling blokkeren
stralingsgevaar wifi
is de straling in nederland gevaarlijk
is een mobiel gevaarlijk
straling slimme meter
zijn mobiele telefoons schadelijk
slimme elektrameter en straling
effecten van wifi
slimme meter blokkeren
slimme meters ongezond
Tags: elektromagnetische straling, mobiele telefoonsi, slimme meters, WiF, WiFi mobiele telefoons slimme meters gevaarlijk
Robert van BoxtelLees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie