Industrievriendelijke propagandafilms op de website van het Antennebureau.

dinsdag, 31 augustus 2010 - Categorie: Artikelen

Geplaatst 30 aug 2010, update met toegevoegde link Youtube 31 aug 2010.

Gerelateerd artikel: Artikelen/3408 .

In plaats van serieuze voorlichting te geven over de gezondheidsproblemen die draadloze systemen bij veel mensen kunnen veroorzaken, maakt het Antennebureau met het belastinggeld van de burger industrievriendelijke propagandafilms.

Prof.dr. Leferink speelt de hoofdrol in het eerste filmpje. In een collegezaal legt hij uit hoe een mobiel netwerk werkt (voor dummies).

(Frank Leferink www.el.utwente.nl/te/personnel/leferink.htm . is hoogleraar telecommunicatie (Telecommunication Engineering) aan de Universiteit Twente en genereert bovendien inkomen bij Thales in Hengelo, het voormalige Holland Signaal. Het drinken van een kopje koffie vindt hij net zo schadelijk als een zendmast).

In een volgend filmpje wordt uitgelegd dat ''een operator niet zomaar antennes mag ophangen'' (Dat mag hij dus wel als de antennemast maar niet hoger is dan 5 meter -red.), ''Hij doet dat volgens regels van de overheid - hele strikte regels''.
Goed dat de redactie van Stopumts de humor van deze opmerking kan inzien, anders zouden we ons maar boos maken over dit oneigenlijk gebruik van belastinggeld.

In het 3e filmpje ziet u Dr. Eric van Rongen, secretaris van de Comissie EMV van de Gezondheidsraad. (Deze commissie is overigens niet zo breed en onafhankelijk als de heer van Rongen doet voorkomen maar bestaat voornamelijk uit fysici en ingenieurs).
Citaat:
In Scandinavi is een groot aantal gebruikers van mobiele telefonie meer dan 10 jaar gevolgd en daaruit is niet gebleken dat het gebruik van mobiele telefonie op lange termijn tot gezondheidsklachten leidt.
Deze uitspraak staat op zeer gespannen voet met de waarheid.
Zie daartoe:
Artikelen/4759 .
Artikelen/4770 .

Je zou als rechtgeaard oppassend burger toch niet het vertrouwen in de rijksoverheid willen verliezen? Alleen.... diezelfde rijksoverheid heeft enorme financile belangen bij de industrie die zij geacht wordt te controleren.

Wat zal Frederique er over een paar jaar spijt van hebben dat ze aan deze propagandafilms heeft meegewerkt!

Bekijkt u de filmpjes op:
www.antennebureau.nl/onderwerpen/gezondheid/Film+elektromagnetische+velden+en+gezondheid . en bestelt u daarna de DVD Full Signal.

En in de tussentijd kunt u nog op Youtube de volgende zeer informatieve video's bekijken: www.youtube.com/user/arjunus . Speciaal aanbevolen: het nieuws uit Mumbai.
Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie